spot_img
ForsideNyhederneErhvervsklatring er den skjulte kompetence i byggebranchen

Erhvervsklatring er den skjulte kompetence i byggebranchen

Der kan være rigtig mange situationer, hvor erhvervsklatring kan vise sig brugbart – måske ovenikøbet nødvendigt. Lige meget hvem du er, og hvilken virksomhed du driver, kan du få brug for nogle dygtige erhvervsklatrere. Der kan være mange opgaver, som kræver, at man kommer lidt mere op i højderne, end hvad en almindelig stige tillader. Men det kan være farligt, hvis man ikke har de helt rigtige remedier og evner. Derfor kan det være en rigtig god idé at tilkalde én, som er uddannet professionel erhvervsklatrer. Du kan finde erhvervsklatrere, som har mange forskellige specialiseringer, og du kan helt sikkert finde én, som kan løse den klatreopgave, som du mangler at få løst.

Den alsidige verden af erhvervsklatring

Vi oplever i Danmark, at der bliver bygget nyt rigtig mange steder. Byggebranchen vokser hastigt, og der bliver behov for flere og flere dygtige håndværkere. Samtidig kommer nogle hidtil næsten ukendte professioner frem. Erhvervsklatring er en efterspurgt og super praktisk måde at komme omkring mange udfordringer på byggepladserne på, og erhvervsklatrere står klar med de rigtige kompetencer.

Erhvervsklatring er en term, som dækker over meget forskelligt. Men helt overordnet er en erhvervsklatrer en person, som klatrer på bygninger i forskellige, professionelle ærinder. En erhvervsklatrer kan, udover at have erfaring med at arbejde på de vertikale flader af bygninger, have en håndfuld gode kompetencer. Der findes erhvervsklatrere, som har de helt klassiske, håndværksmæssige evner. Det vil sige, at du kan få fat i en elektriker, en tømrer, en murer eller måske en maler. De forskellige kompetencer afhænger selvfølgelig af opgaven, som skal løses. En erhvervsklatrer kan også løse andre opgaver vedrørende facader, installationer og montage. http://skywork.dk/erhvervsklatring/ er et eksempel på en virksomhed, som har rustet sig med dygtige medarbejdere med alsidige kompetencer.

Byggeboom kalder på arbejdskraft

Ikke nok med at der bliver bygget mange nye bygninger, så kræver de mange nye bygninger også løbende vedligeholdelse. Det er blevet nemmere og mere almindeligt at bygge høje bygninger, men de går hen og bliver svært fremkommelige, når det kommer til vedligeholdelse og diverse installationer. Med erhvervsklatring slipper man for at slæbe unødvendigt, tungt udstyr med sig. Samtidig vil det også være en billigere løsning, da man kommer op i effektivitet og ned i omkostninger af tungt udstyr og store maskiner.

Byggebranchen er i det store billede lidt presset, da der er mange store opgaver, som skal løses, men desværre ikke altid nok hænder til at løse dem. Derfor er effektivitet og innovative løsninger vejen frem for byggebranchen, så vi kan fortsætte udviklingen i det gode tempo. Mange håndværkerfag har problemer med at få fat i nok unge kræfter. Derfor er det en god løsning at give de dygtige håndværkere en ”dobbelt-uddannelse”. Så tilegner de sig ikke kun de basale kompetencer i deres fag, men de lærer også at begå sig inden for erhvervsklatring. På den måde får man dygtige medarbejdere, effektive arbejdsgange og glade kunder overalt i byggebranchen. På trods af presset bliver der igen og igen leveret en god og tilfredsstillende service.

latest articles