spot_img
ForsideNyhederneHussalg: Få styr på fugten inden du sælger

Hussalg: Få styr på fugten inden du sælger

Fugt er en frygtelig synder, når det kommer til skader og problemer med luften i huset. Når du overvejer at købe et hus eller sælge det du bor, kan fugt også være en af de helt store deal-breakere.

Fugt under tapet og i forskellige hulrum kan betyde helt store udgifter i forbindelse med renovation. Derfor er det så vigtigt, at få fugten under kontrol, især, hvis du går med overvejelser om at sælge.

 

De bedste affugtere anno 2018

Fugt på ruderne og tung, dårlig luft i hele huset, især om morgenen, hvis ikke der er blevet luftet ud. Det er noget rigtig mange kender til, men meget få ved, hvor let det egentlig er at gøre noget ved.

 

Det anbefales, at der luftes ud 2 gange om dagen af 5-10 minutters varighed – og der skal helst være gennemtræk, så al luften bliver skiftet ud. Det er en god begyndelse, men kan være både koldt og ubelejligt i forhold til varmeregningen om vinteren.

 

Derfor kan du med stor fordel overveje at kigge dig om efter en affugter, til at hjælpe dig til et bedre indeklima og en bedre salgspris.

På markedet findes der rigtig mange super effektive affugtere, der kan fjerne fugt på større eller mindre arealer. Udbuddet er efterhånden rigtig stort og det kan være svært at finde ud af, hvor du skal starte.  På nettet kan du finde en test af de forskellige affugtere, der hjælper dig til at undgå fugt i hjemmet og derigennem finde den, der kan afhjælpe dine problemer bedst muligt. Der er nogle parametre, det er vigtigt at kigge efter;

  1. Hvor mange m2 kan maskinen affugte?
  2. Hvor meget larmer den?
  3. Hvor meget vand kan den indeholde, før den skal tømmes?
  4. Måler den selv, hvornår der er brug for affugtning eller skal du sørge for at tænde/slukke?

 

Disse spørgsmål kan du finde svar på i de teste du finder på nettet og det giver dig et rigtig godt grundlang for at finde den bedste affugter til din bolig.

Sælg med ejendomsmægler i Syddanmark

Går du og overvejer at sælge din bolig, nu, hvor fugten er under kontrol, handler det om at finde en god, pålidelig og lokal ejendomsmægler.

Bor du for eksempel i Syddanmark er der ikke meget nytte i at få dit hus vurderet og salget overset af en mægler på Sjælland.

Hvorfor skal du vælge en lokal ejendomsmægler? Når du skal have dit hus vurderet, tæller andet og mere end bare husets generelle tilstand, prisen sættes også ud fra den lokale kvadratmeter pris, husets beliggenhed og de faciliteter, der findes i nærheden. Og hvem kender de forhold bedst? Det gør en, der kender området og de potentielle købere.

Den hurtigste måde at finde de lokale mæglere er med en søgning på Google, som for eksempel ’ejendomsmægler Syddanmark’ der vil give dig rig mulighed for at finde en, der passer til det du søger.

latest articles