Aktiekurser

Leder du efter aktiekurser i realtid, så er du kommet til det rigtige sted. Erhvervsposten giver dig det fulde overblik over kursudviklingen i danske og udenlandske aktiekurser og index.

() () () () () () () () () () () () () () () () () () () () () () () () () () () () () () () () () () () () () () () ()

Kategorier

Ovenfor finder du en række af de mest populære aktieindex. Du har mulighed for både at følge de danske, nordiske, europæiske og amerikanske aktiekurser. Sagt med andre ord, så kan du være fuldstændig opdateret, når det kommer til aktiekurserne.

Derudover har du også mulighed for at danne dig det samlede overblik over udviklingen i de europæiske, asiatiske, afrikanske, mellemøstlige og amerikanske aktieindex.

Danske aktiekurser

De danske aktiekurser er inddelt 6 forskellige under-kategorier. C20, C25 Cap, Large Cap, Mid Cap og Small Cap. Du kan også vælge under-kategorien "Alle danske aktier", og få det totale overblik over udviklingen i aktiekurserne for alle de børsnoterede danske selskaber. 

Nordiske aktiekurser

Er du interesseret i aktiekurser for de største nordiske selskaber, så finder du både Stockholm 30, OBX 25 og Helsinki 25. De respektive aktieindex rummer aktiekurser for de mest handlede aktier i Sverige, Norge og Finland. 

Europæiske aktiekurser

Hvad angår de europæiske aktiekurser, så har du mulighed for at følge udviklingen i de franske, tyske, engelske, hollandske og belgiske selskaber.

De udvalgte index, giver dig overblikket over udviklingen i de europæiske selskaber med den største markedsværdi, som er mest handlet.

Amerikanske aktiekurser

Under kategorien amerikanske aktiekurser finde du Dow Jones Industrial og NASDAQ 100. Dow Jones giver dig en oversigt over udviklingen i kurserne for de 30 største aktieselskaber i USA. NASDAQ 100 viser dig udviklingen i de 100 største ikke-finansielle virksomheder noteret på NASDAQ børsen. Indekset inkluderer også selskaber registreret uden for USA.

Aktieindex

Er du mere interesseret i de overordnede linjer, så tag et kig på de europæiske, asiatiske, afrikanske, mellemøstlige og amerikanske aktieindex. Her kan de se den generelle udvikling for de respektive index.