spot_img
ForsideNyhederneSådan optager du streamede film fra Netflix

Sådan optager du streamede film fra Netflix

Der er intet som at slappe af til en god film derhjemme med vennerne, kæresten eller blot i dit eget selskab. En film kan være den optimale måde at koble fra på, og kan også være en utroligt hyggelig aktivitet at dele med andre. Som den mest populære streamingtjeneste – faktisk med omkring 40% af hele den danske befolkning som brugere – er Netflix uden tvivl det foretrukne sted at se film på nettet i dag.

Hvis du er fan af Netflix, men ville ønske at der var en måde at downloade alle de skønne film på, så læs med her. Vi guider dig til, hvordan du downloader film fra Netflix hurtigt, nemt og uden at komme på kanten af loven.

Optag nemt streamede film fra Netflix – hurtigt, nemt og helt lovligt

I mange år har det ikke været en god måde at downloade film på, som både har været hurtig, nem og lovlig. Det er der dog heldigvis lavet om på nu, så du aldrig skal gå på kompromis med nogen af de tre kriterier. Det kræver blot at du har et mellemled i form af et administrationsprogram, som kan håndtere dine downloads af film fra Netflix. Et rigtig godt bud på et sådant program er Audials.

Med Audials kan du nemt optage og downloade streamede film fra Netflix i topkvalitet og således tilføje film og serier til dit eget bibliotek lokalt på dit harddrive. Det giver stor frihed at kunne beholde filmene permanent og dele dem på tværs af dine egne enheder i hjemmet uden problemer.

Download Audials Movie og få meget mere ud af Netflix. Det giver en utrolig frihed at kunne tage de streamede film fra Netflix med dig alle vegne. Særligt vil det være en stor fordel, hvis du skal ud at rejse, skal i sommerhus eller skal opholde dig et andet sted med begrænset net. Det kan også være en stor fordel for dig, som måske har lidt ustabilt internet fra tid til anden, og gerne vil være sikker på, at du ikke bliver forstyrret af et buffer-ikon midt i filmen.

Netflix – en verden af underholdning

Netflix blev stiftet allerede tilbage i 1997, men det var først i 2012, at Netflix kom til Danmark. I dag er det uden tvivl den største streamingtjeneste af film i verden, og har et langt mere imponerende udvalg af gamle film og serier end nogen af konkurrenterne.

Netflix har et herligt sortiment af blandt andet:

  • Film: På tværs af mere end 20 forskellige genre (inklusive gys, komedier, romantiske film og Science Fiction).
  • Serier: Et næsten uoverskueligt stort katalog over serier. Der er blandt andet Friends, How I Met Your Mother samt masser af Netflix Originals såsom Stranger Things og House of Cards.
  • Danske klassikere:  Der er mange skønne danske klassikere på Netflix, du kan downloade. For eksempel Jagten og Kærlighed ved Første Hik.
  • Udenlandske klassikere: Nyd også storslåede film som Inglorious Bastards og De Urørlige.

Det er dog vigtigt at huske på, at udvalget på Netflix afhænger af din geografiske placering.

latest articles