spot_img
ForsideNyhederneSådan optager du indhold fra ESPN

Sådan optager du indhold fra ESPN

Er du vild med sport, og ønsker du at optage indhold fra ESPN? Det kan heldigvis gøres forholdsvist enkelt med det rette program og ved at følge en række trin, som du bliver præsenteret for i følgende afsnit. Ved at optage indhold fra den amerikanske satellit, kan du nemlig i fremtiden genudse indholdet, når du ønsker og ud fra egne behov. På den måde behøver du ikke længere være online, når du skal streame indholdet. Men før du når så langt, kræver det, at du optager indholdet.

Første step i processen: Download Audials Movie

Det første step i processen, når du skal optage indhold fra ESPN, er, at du skal downloade Audials Movie. Programmet skal du efterfølgende bruge til resten af processen. En klar fordel er, at programmet ikke koster dig en krone, og du behøver heller ikke at oprette en profil eller registre dig selv for at bruge programmet. Får du pludselig ikke brug for programmet længere, har du altid mulighed for at slette det igen uden yderligere problematikker. Når du har downloade programmet, klikker du dig ind på det og starter det ved efterfølgende at skifte til sektionen, der på engelsk bliver kaldt for ”Video Streaming”.

Step 2: Spil indholdet i ESPN

Nu skal du klikke på ”ESPN” i Audials Movie. Sørg for at åbne den i en Firefox eller Chrome for at være sikker på, at det fungerer, som det skal. Nu skal du finde en film eller episode, som du ønsker at optage og efterfølgende konverte som fil til din computer. Fordelen her er desuden, at du ikke behøver at gøre det store. Selve optagelsen begynder nemlig helt automatisk, ligeså snart du klikker på videoen eller den episode, der skal downloadea. For at være sikker på, du får den rette kvalitet ud af det indhold, du downloader til din computer, er det vigtigt, at du afspiller filmen i den originale størrelse. Det kan du se i kontrolvinduet, når du afspiller.

Step 3: Audials film vil optage fra ESPN og gemme det på din PC

Nu er du endelig nået til det tredje og sidste step i processen. Ligeså snart, at optagelsen af indholdet er færdigt, bliver videoen helt automatisk overført til programmets spilleliste, som ligger i højre side af skærmen. Her har du selv mulighed for at vælge, om du ønsker, at videoen skal konverteres i formaterne MP3, WMV, AVI, 3GP eller øvrige filmformater. Nu kan du blot nemt og enkelt trække og slippe videoen fra Audials og over i et andet program for efterfølgende at eksportere den. Se fordelene ved at bruge Audials Movie som program nedenfor:

  • Programmet er gratis og uden behov for, at du registrerer dig som bruger
  • Du kan nemt og hurtigt afinstallere programmet igen, når du har downloadet det indhold, du skal bruge
  • Med programmet behøver du ikke længere streame direkte eller være online, når du skal se indholdet på ESPN
  • Du kan nemt og simpelt downloade indholdet direkte til din computer ved at følge ovenstående steps

Download programmet via dette link

latest articles