Alle danske aktier

Her får du overblikket over alle danske aktier. Vores index bliver opdateret hver 5 sekund indenfor det danske markeds åbningstid. Vi sørger for, at du altid er opdateret med dugfriske aktiekurser.

SymbolNameLast PriceChangeChange (%)52 Week ChangeVolume

Alle danske aktier - samlet index

Få den fulde indsigt i alle danske aktier. Vi sørger for, at du er fuldt opdateret, og hurtigt kan danne dig et forkromet overblik over det danske aktiemarked. 

Vores index "Alle danske aktier" er et samlet index, hvor du både kan finde selskaberne fra C20, Large Cap, Mid Cap og Small Cap. Vi har samlet det hele et sted, så du ikke behøves at klikke rundt.

Hvis du i stedet ønsker, at følge danske aktier fra et specifikt index, så klikker du blot på en af ovenstående links.

Udenlandske aktier

Er det ikke kun alle danske aktier, som du ønsker at følge, så giver vi dig også muligheden for at følge udviklingen i udenlandske aktierkurser.

Her får du det fulde overblik over alle kategorierne med aktiekurser.

Du kan både få indsigt i nordiske, europæiske og amerikanske aktiekurser. De forskellige markeder er inddelt i kategorier, så du let finder frem til det index, som du søger.

Ønsker du at få et overordnet indblik i udviklingen i de forskellige index, så kan du se den generelle udvikling i amerikanske, europæiske, mellemøstlige, asiatiske og afrikanske aktieindex.