spot_img
ForsideUdvalgteHvad er Android Auto?

Hvad er Android Auto?

I de seneste år er indbyggede navigationssystemer og infotainment-systemer blevet mere og mere eftertragtede og populære i almindelige personbiler. Men som noget ganske nyt kan du nu bruge Android Auto for at få en endnu mere personlig og skræddersyet oplevelse, når du kører bil.

Læs om, hvad Android Auto er lige her og download app’en via dette link.

Nem navigation i bilen

Uanset om du er på hjemmebane eller ude at køre i nye områder, så kan det være rart med GPS ved hånden, som altid kan vise dig den hurtigste vej fra a til b.

Android Auto giver dig mulighed for nemt at anvende Google Maps gennem din mobil på bilens display. På den måde får du nem adgang til navigation i bilen med et GPS-system, du kender i forvejen og med adgang til dine sædvanlige indstillinger.

Lyt til musik og tilgå andre apps

Android Auto giver dig også nem mulighed for at lytte til for eksempel musik og podcasts, mens du kører. Du skal blotte tilslutte din mobil til bilens system via Android Auto, og så kan du let tilgå alle dine downloadede musiknumre. Du kan også vælge at streame via for eksempel Amazon Music eller Spotify.

Android Auto giver dig desuden mulighed for at lytte til både danske og udenlandske podcasts i bilen via for eksempel Google Podcast appen. Når først du har tilsluttet din mobil, anvender du blot bilens eget display til at navigere i dine apps og skifte musiknummer eller podcast og justere lyden mm.

Android Auto giver også adgang til andre spændende apps, du kan bruge, mens du kører bil. Hvis du er interesseret i at få ideer til nye apps, kan du her se flere app-anmeldelser.

Hurtig og sikker adgang til dine kontakter

Endnu en herlig fordel ved Android Auto er, at du nemt, hurtigt og sikkert får adgang til alle dine kontakter på din telefon. Det giver dig blandt andet let mulighed for at tage opkald i bilen, mens du kører, uden at du skal bruge tid på at holde ind og fumle med telefonen.

Du kan for eksempel benytte stemmestyring til at foretage opkald, så du aldrig behøver at flytte øjnene fra vejen eller hænderne fra rettet. Det er mere sikkert for både dig og dine medtrafikanter.

Sådan kommer du i gang med Android Auto

Hvis du har en Android-telefon med Android 10 eller nyere styresystem, så har du allerede adgang til Android Auto og behøver således ikke installere det selv.

Har du ikke Android 10 eller nyere, bør du opgradere dit software. Du kan herefter downloade Android Auto i din Google Play Store. Her bør du følge installationsvejledningen og åbne appen, når den er downloadet.

For at anvende Android Auto skal du forbinde din mobil til bilen med et USB-kabel. Hvis ikke du automatisk får en pop-up meddelelse på telefonen, når du forbinder via kablet, skal du åbne Android Auto appen på din telefon og give tilladelse til forbindelse.

Det er selvfølgelig nødvendigt, at bilen du ønsker at anvende Android Auto i understøtter denne funktion. Er bilen ikke forberedt til Android Auto, kan du forhøre dig hos din bilforhandler om mulighederne for at få adgang.

Tidligere artikel
Næste artikel

latest articles