spot_img
ForsideNyhederneSådan optager du musik fra Spotify

Sådan optager du musik fra Spotify

Spotify er en af de helt store musikplatforme med musik fra verden over. Men hvad er egentlig den bedste måde at optage musik fra platformen til MP3? Det findes der heldigvis flere metoder til at komme i mål med. Nedenfor får du en række instrukser til, hvordan du fremadrettet kan bruge Spotify til at optage musik – eksempelvis til MP3. Hvis du ønsker at afspille musik uden at have netværk, kræver det først og fremmest, at du downloader musikken ned ved at konvertere filerne til MP3.

Step 1-3: download, installer og åbn et program

Det første step i processen er, at du downloader, installerer og åbner programmet ”The Windows Software Audials Music”. Herefter skifter du til Music Streaming.

Step to er derefter at klikke på Spotify Tile. Herefter skal du blot klikke på optagelseshastighed og ikke mindst kvalitet i det vindue, som bliver åbnet. Derefter skal du åbne Spotify og afspille den musik, som du efterfølgende ønsker at optage og gemme ved at konvertere filen til MP3.

Nu er du kommet til step tre, hvor Audials Music vil konvertere sangene fra Spotify – du kan vælge at gemme filformaterne i henholdsvis MP3, AAAC eller WMA. Fordelen er her, at selve musik-streamingen fra Spotify bliver optaget helt automatisk. Det betyder, at musikken bliver gemt som MP3-filer og faktisk i den allerhøjeste kvalitet. Mere kræver det ikke at optage musik fra Spotify, når du bruger Spotify-optageren – Audials Music.

Sådan foregår det

Når du efterfølgende skal finde den musik, du har downloadet, skal du blot kigge i vinduet ”Save Music”. Her sørger Audials selv for at oprette en liste med alle de filer, du har gemt, og som skal afspilles i MP3. Som sagt vælger du selv hvilken filformat, du foretrækker at konvertere lydfilerne i. Du afspiller blot filerne med Audials ved at trække og slippe filerne til et andet program eller Windows Stifinder, når du ønsker at eksportere dem.

Ligeså snart, du har downloadet de ønskede musikfiler til din computer, kan du frit disponere over dem, som du vil. Ønsker du at lytte til sangene offline på din mobil, kan du sagtens det uden problemer. Her kan du nemlig kopiere alle filerne over på din iPad, iPhone eller hvad end, det måtte være for en enhed.

Se fordelene ved at bruge Audials nedenfor:

  • Med Audials har du mulighed for at optage musik fra Spotify nemt og hurtigt
  • Følger du ovenstående tre steps, er du sikker på, at du kommer rigtigt i mål
  • Du vælger selv i programmet, hvorvidt du ønsker at konvertere musikfilerne til henholdsvis MP3, AAAC eller WMA
  • Fordelen er, at selve optagelsens af lyden foregår helt automatisk, som efterfølgende bliver konverteret og gemt
  • Med Audials kan du i fremtiden optage musik fra Spotify, som du ønsker og derefter gemme dem i musiknumre, som du også kan høre offline. I fremtiden behøver du derfor ikke længere at være online, når du vil lytte til sange i Spotify

Download programmet via dette link

latest articles