spot_img
ForsideNyhederneAnmeldelse af VPN-løsningen HotSpot Shield

Anmeldelse af VPN-løsningen HotSpot Shield

Tekniske fakta om denne VPN-løsning, HotSpot Shield:

  • Antal af IP-adresser: 50.000
  • Antal af servere: 2500
  • Antal af serverlokaliteter: 26
  • Prisstruktur: $2.99/pr. måned (77% rabat) ved en 3-årig plan

Historien bag HotSpot Shield i korte træk

HotSpot Shield er en VPN-løsning, som har haft nogle op- og nedture ud fra den internationale dækning af virksomheden. Tilbage i 2016 opnåede HotSpot Shield en del meget positiv presseomtale baseret på grundlægger David Gorodyanskys kommentarer om beskyttelse af brugerprivatsfære. I 2017 beskyldte en privatsfæregruppe så firmaet for at udspionere brugertrafik, en anklage som firmaet blankt benægtede. Endelig, dette år, afdækkede ZDNet en sprække i firmaets software, som stillede brugere til skue. Heldigvis blev dette øjeblikkeligt ordnet.

Så, hvad skal vi stille op med HotSpot Shield? Rent ud sagt, så foranledigede uoverensstemmelserne os til at droppe dem fra vores liste for en tid. Men de henvendte sig til os, argumenterede kraftigt for deres fortsatte optagethed af privatsfære og vi besluttede at give en ny chance for en anmeldelse.

Hvad er nyt i HotSpot Shield

De tilbyder en af de bedste garantier for pengetilbagebetaling, som vi har set for VPN-serviceydelser, hele 45 dage. De supporter Windows, Mac, iOS og android, sammen med plugins til Chrome og Firefox. De supporter også routers og media players (men ikke Linux) og som en bonus har de en kill-switch forbindelsesfunktion.

Firmaet supporter ikke P2P, eller Bit Torrent – og de supporter heller ikke OpenVPN. Enhver anden sælger gør, HotSpot Shield begrænser sin protokolsupport til Li2TP/IPSec og noget, som de kalder Hydra, en udvidelse af transportprotokollen.

Alt i alt gjorde firmaet indtryk på os med deres opmærksomhed på privatsfære. De har en udsendt privatsfære kanariefugl. De skrev også til os: ”Vi har indbygget malware-, phishing- og spambeskyttelse. Vores forpligtelse over for vores brugere er, at HotSpot Shield aldrig vil lagre, logge, eller dele din virkelige IP-adresse”.

Vi har i vores anmeldelse i grund til at betvivle deres udsagn. Hvis du har lyst til at teste deres VPN-tjeneste, så kan du klikke på det følgende link.

Kilde: https://vpneksperten.dk/hotspot-shield-vpn/

latest articles