spot_img
ForsideNyhederneEngelsk i arbejdslivet

Engelsk i arbejdslivet

Dette indhold er sponsoreret

Det er blevet mere essentielt end nogensinde, at kunne kommunikere på engelsk i erhvervslivet. Selvom man begynder forholdsvis tidligt med engelskundervisningen i folkeskolen, så føler mange sig stadig usikre, når det kommer til at skulle snakke engelsk i arbejdslivet. Sådan behøver det dog heldigvis ikke at være. 

Optimer dine færdigheder med engelskundervisning

Kurser er selvfølgelig ikke noget nyt indenfor erhvervslivet. Det er altid vigtigt, at være forberedt på at skulle, eller kunne, udvikle nye evner eller finpudse andre, så man står bedre i arbejdslivet, eller kan fortsætte karriereudviklingen. Sådan er det også med engelsk. 

Når det angår engelsk til arbejdslivet, så tilbyder bl.a Global Denmark kurser, coaching og skræddersyede forløb, som passer lige præcis til de behov, man nu står og har. Formålet med disse tilbud er i bund og grund at skærpe engelskfærdighederne, så man bliver bedre til at håndtere diverse erhvervsmæssige situationer på samme måde som på dansk, nemlig med professionalisme og troværdighed.

Derfor er undervisningen også målrettet kommunikation i erhvervslivet og diverse andre professionelle sammenhænge, mens det mere specifikke fokus er på de situationer, man kan komme ud for på arbejdspladsen. Det kan for eksempel være det, at skulle samarbejde i et internationalt arbejdsmiljø i en international virksomhed, hvor emnerne kan være forhandling, forretningsengelsk/business English, mødeledelse og præsentationsteknik. 

En skræddersyet løsning

Hos mange kursusvirksomheder er  der mulighed for et skræddersyet forløb. Der kan nemlig altid være forskellige grunde til, at man er lidt usikker, når der skal snakkes engelsk på arbejdspladsen. Selv dem, som er rigtig gode til sproget, kan have det svært, for i sidste ende, så er engelsk ikke modersmålet. Og det kan altid gøre det til en lidt anderledes situation at skulle kommunikere på engelsk fremfor dansk. 

Det kan også være, at der er noget specifikt på arbejdspladsen, som man har det svært ved. At skulle forhandle internationalt med folk fra forskellige kulturer kan være en udfordring, da det potentielt skal gøres på en helt anden måde end hvad man nok er vant til. Generelt så er der en stor forskel på, hvordan en arbejdsplads fungerer fra land til land, eller kultur til kultur, så der er meget, man lige pludselig skal vende sig til eller lære. Derfor kan et skræddersyet forløb baseret på de udfordringer, man nu selv står med, være den perfekte løsning. Engelsk bliver formentligt også kun mere udbredt i fremtiden, så det er altid en rigtig god idé at sørge for, at man står så stærkt som overhovedet muligt, når det kommer til kunne engelsk i erhvervslivet. 

latest articles