spot_img
ForsideNyhederneDisse 3 ting skal du bruge, for at åbne en ny butik

Disse 3 ting skal du bruge, for at åbne en ny butik

Står du I den lykkelige situation, at du har besluttet dig for, at åbne din egen butik, er der mange spørgsmål, om hvad du skal bruge, for at komme igang.

Vi giver her vores bud på, hvilke ting du skal have styr på inden du åbner din butik, så du er klar til og sælge fra dag et.

Basalt set er det de samme ting alle fysiske butikker skal have styr på inden de åbner, hvad enten du vil åbne en kiosk, tøjbutik eller en bager. Det handler alt sammen om at du har styr på location, dit kassesystem og kortlæsere samt de produkter du vil sælge.

1.      Lokaler & indretning

Det er vigtigt og tænke over din location på din butik, hvor stor skal den være og hvordan skal den være indrettet.

Det er altid godt og ligge centralt, det vil sige enten på byens gå-/hovedgade eller I et storcenter, da man så er sikker på folk kommer forbi, fremfor ved og ligge I en sidegade, og folk dermed skal have kendskab til din butik for, at finde det.

2.      Kassesystem

Vi er over tiderne hvor man bare kan have en pengeboks på disken. I dag skal man helst have et kassesystem til sin butik, hvor ens varer er registreret i. Ligeledes er det vigtigt med en dankort terminal, da færre og færre, mennesker har kontanter på sig, så vil du sikre et salg – skal du have en kort terminal klar, for at kunne servicere din kunder bedst muligt.

Ved valg af kort-terminal, skal man også overveje, hvilke kort man vil acceptere – da der er forskellige procentsatser, for at modtage beløb fra hvert kort, men de mest gængse I Danmark er Visa Dankort, Visa og Mastercard.

Så find et godt og brugervenligt kassesystem, er kun en anbefaling herfra.

3.      Varelager

Har du styr på hvor meget du skal have på lager, før du åbner din butik? Der kan hurtigt være mange penge og binde I sit varelager, men man kan oftest forhandle gode aftaler hjem med engrosforhandlere.

Bl.a. lavede Pandora regler, hvor man købte smykkerne – men altid kunne få dem byttet til nye modeler, hvis man ikke kunne få dem solgt efter et stykke tid.

4.      Åbningstider & Medarbejdere

Har du overvejet dine åbningstider? Åbningstider handler helt om, hvad du sælger, og hvem din målgruppe er.
Er det kun henvendt til privatpersoner, er det jo vigtigt du har åben, når de har fri – det vil sige, det duer ikke og lukke sin tøjbutik kl 3 om eftermiddagen, når kunderne reelt set først begynder og får fri her.

Det kan godt være du ikke vil stå I din butik fra 8 morgen til sent om aftenen, hver dag. Har du økonomien til det, vil vi anbefale dig til og ansætte nogle ung/deltidsmedarbejdere, til og aflaste dig om aftenen og weekenderne.

Vi håber du får held med din nye butik

latest articles