spot_img
ForsideNyhederneKom med på en vinrejse: Vinoli vil udfordre måden at vi handler...

Kom med på en vinrejse: Vinoli vil udfordre måden at vi handler og drikker vin på

Vinoli.dk vil udfordre måden at handle og drikke vin på i en ældgammel branche. Efter Winefamly i stor stil gjorde deres entré med vin på abonnement, har det skabt et kendskab og hul i markedet for en anden abonnementsmodel. Her kan du komme med på en vinrejse sammen med Vinoli.

Tre unge nordjydere står bag det nystartede Vinoli ApS, som går efter en bid af kagen af det voksende marked for vin på abonnement. De tror på, at de kan ændre danskernes måde at handle og drikke vin på. Det skal ske gennem tre forskellige, udvalgte og anmeldte vine, som de hver måned sammensætter og leverer direkte hjem til deres medlemmer. Hertil har de tidligere benyttet sig af en vinhandler i deres netværk, der med over 45 års erfaring med traditionel vinhandel i høj grad har været med til at skabe det fundament, som de tre unge nordjyske iværksættere nu står på. Med over 200 medlemmer i Vinoli den dag i dag handler de nu med flere af de største danske vinimportører, som har et bredere sortiment og en større viden. I forlængelse heraf bliver der skiftet imellem dem på kvartalsbasis for at have det bredeste sortiment og den skarpeste pris, når den enkelte importør får chancen.

Gennem de forskellige vine bliver medlemmerne af Vinoli.dk taget med på en vinrejse måned efter måned, hvor de kan prøve alverdens smagsoplevelser fra alverdens verdenshjørner. Alt sammen er kvalitetstestet af importøren, og prisklassen ligger i det bredeste felt af vine på det danske marked. Der er hermed gjort alt forarbejdet for at finde den bedste smagsoplevelse til pengene i det bredeste felt, hvor medlemmerne også hver gang får lov til at opleve de forskellige vine med en dertilhørende personlig vinguide. Det er netop vinrejsen, som Vinoli spiller mere og mere på, hvorfor der er gået flere sektioner på hjemmesiden til, at medlemmerne og interesserede udefra kan følge med i de vine, herunder druesorter og vindistrikter, som rejsen har budt på indtil videre.

På trods af væsentlige færre og mindre muskler end eksempelvis WineFamly og mange andre i vinbranchen er Vinoli at finde i kontorlokaler i Aalborg, som nu er blevet udvidet med et lager i Skørping. Man skal nok ikke forvente at se dem rende over tv’et med et aggressivt reklamefremstød, men de satser omvendt på, at iværksætteri kan bringe dem langt.

Vinoli

Her ses medejer af Vinoli.dk, Nikolaj Andersen, ude foran virksomhedens nye lager i Skørping

latest articles