spot_img
ForsideNyhederneSkil dig ud som virksomhed med Bitcoins

Skil dig ud som virksomhed med Bitcoins

Bitcoins startede med at være en mærkværdig størrelse som kun få troede på. Efterhånden har kryptovalutaen vist sig at blive populær i stadig stigende grad. Fra individets synspunkt kan Bitcoins være interessant i forhold til investeringsmuligheder, men kan man også bruge Bitcoins til at skille sig ud som virksomhed? Læs med herunder og få tips som privatperson til at navigere rund i Bitcoins, men også hvordan man kan bruge Bitcoins som virksomhed.

Hvad er Bitcoins?

Man kan næsten ikke undgå at vide hvad kryptovaluta er, især ikke hvis man forsøger at finde forskellige investeringsmuligheder for at udbrede sine risici og undgå at lægge alle sine æg i samme kurv. Bitcoins er kort og godt en form for kryptovaluta, som blev opfundet i slutningen af 00’erne. Det er en digital valuta og man kan læse meget mere om Bitcoins på bitcoineranew.com/se som også gør det muligt at investere i valutaen.

Fordele og ulemper ved Bitcoins

Mange – især fra de yngre generationer – ser Bitcoins som en investeringsmulighed. De der giver sig til at købe Bitcoins, gør det ofte fordi de gerne vil tjene penge på dem senere hen. Ligesom man kan investere i aktier og andre valutaer online, så kan man også investere i Bitcoins.

Og ligesom der er risici forbundet til investering i aktier, er der også – måske større – risici ved at købe Bitcoins. En af ulemperne er netop at værdien af Bitcoin som valuta kan stige og falde drastisk, selvom mange har tiltro til den på den lange bane.

Men Bitcoins er mere end blot en mulighed for at investere og potentiel tjene penge, når valutaen er solgt igen. Man kan nemlig også bruge Bitcoin som betalingsmiddel, på samme som man kender fra de nuværende valutaer. Den eneste bagside er, at det stadig er de færreste steder og forretninger – både online og offline – der gør det muligt for deres kunder at betale med Bitcoins.

Tiltræk flere kunder

Det er her at du som virksomhed kommer ind i billedet. Fra et virksomhedsmæssigt perspektiv kan der nemlig også være fordele ved at benytte sig af Bitcoins. Det kan vise sig at være en kæmpe fordel og en fantastisk måde for virksomheden at skille sig ud, blot ved at tilbyde Bitcoins som betalingsmulighed til dine kunder.

Du kender det måske selv når du står i kø i supermarkedet. Ofte er der en kø til at betale med kort og en hvor man kun kan betale med kontanter. Man vælger naturligvis den kø, som man synes er mest bekvem at bruge i forhold til betalingsmetoden – og hvis ikke butikken tager imod de betalingsmuligheder som du har til rådighed, så er der en god sandsynlighed for at du slet ikke vil handler der.

På samme måde kan du altså potentielt tiltrække flere kunder, som har adgang til Bitcoins. Blot ved at tilbyde kunderne denne mulighed, skiller du dig ud som virksomhed. Sandsynligheden er, at Bitcoins kommer til at blive anvendt i langt højere grad i fremtiden, så hvis du sætter det gode eksempel som virksomhed og går forrest, kan du potentielt komme til at vækste virksomheden. 

latest articles