spot_img
ForsideNyhederneSkal du starte din første klinik?

Skal du starte din første klinik?

Hvis du er kommet til det punkt hvor du har besluttet dig for, at du gerne vil åbne din egen klinik, er der en del ting der skal være iorden inden start.

Når du arbejder med en klinik, arbejder du med mennesker. Når folk kommer ind på din klinik, vil de gerne føle sig så tryg som muligt, og hertil vil de gerne ind på en klinik der ser så organiseret og professionel ud.

Organisering

Hvis du er nået tilstrækkelig langt i din karriere, og mener du har tilstrækkelig know how for at kunne starte din klinik, så skal der være styr på det interne så vel som det eksterne.

Når du skal organisere det interne i virksomheden, skal du have et godt overblik over henholdsvis de ansatte, lager og kunderne.

Den nemmeste og mest brugervenlige metode, vil være at bruge et af de systemer der er på markedet, som sikre dig overblik over så meget internt som muligt.

Med systemer som Microsofts Dynamics 365 Business Central, sikre du at du har overblik over henholdsvis, lager, indkøb, salg og økonomi men også din CRM.

Enterprise Ressource Planning eller ERP er udarbejdet for at kunne give dig en totalløsning i forhold til overblik over næsten alt der bevæger sig i din virksomhed.

CRM er et system til kunderelationsstyring, dvs. du kan se transaktionerne der er gået igennem mellem dig og dine kunder.

Hertil kan du også få overblik over om det er gentagende kunder og på den måde se jeres relation.

Indretning

Når du har besluttet dig for dit system, hertil fået styr på lokalerne og resten, er det tid til at skulle indrette klinikken.

For mange kunder er det altafgørende hvordan de bliver taget imod når de kommer ind på din klinik, hertil hvordan den ser ud.

En indbydende klinik signalerer ordnede forhold, et signal om ordnede forhold kan meget ofte give patienten en stor tryghedsfølelse.

Selv om en klinik skal se så brugervenlig og overskuelig ud for kunderne, er det fortsat vigtigt man huske den skal fungere så optimalt som muligt for dig når hverdagene bliver travle.

Der skal altså også være masser af arbejdsplads, isoleret fra patienterne.

Hertil er det meget vigtigt, at din klinik lever op til alle hygiejne- og sikkerhedsstandarder inde for arbejdsområdet. Der til skal en klinik løbende have den nyeste teknologi integreret i det daglige arbejde. Inde hos Alfa Omega kan du finde alt det inventar, som du har brug for når du skal indrette lige præcis din klinik.

Du kan være helt sikker på, at hvis du vælger at købe dine møbler og indretning fra Alfa Omega, så kan du finde de nyeste modeller inde for alle afkroge af indretning.

Du har altid mulighed for, at bestille næsten alt til din klinik. Du kan bestille alt fra klinikskabe til opbevaring, belysning, klinikstole til brandsikre kemikalieskabe mm.

Hvis møbler ikke er nok, kan du igennem Alfa Omega også få lavet helt om på målene af dit kontor, det kan være hvis du føler du ikke får brugt arealet godt nok.

Alfa Omega er kendt for deres elegante design og professionelle samarbejde med mange store etableret kliniker, laboratorier og lægehuse.

 

Kommunikation

Hvis selve klinikken er ved at være på plads, er det på tide at kigge på kommunikationen ud ad til.

Du kan med fordel se indad på dine produkter og på dine budskaber for at se hvordan de bedst muligt kan komme ud til dit ønskede bruger segment.

Kommunikation er et meget bredt og svært emne hvis man ikke tidligere har arbejdet på markedet.

Derfor kan du med fordel, ansætte et bureau som kan hjælpe med kommunikation. Virksomheder som f.eks. bro arbejder operer udelukkende med kommunikation.

De har en bred know how og har meget erfaring, de har tidligere lavet meget arbejde for bl.a. Gentofte kommune og FLSmidth.

Ved at bruge en ekstern til hjælp med kommunikation, sikre du de bedste forhold for etablering af den bedste kommunikation til dine kunder.

Så frem der er styr på alle disse trin, har din klinik meget godt udgangspunkt til at blive veletableret og få en bemærkelsesværdig kundekreds.

latest articles