spot_img
ForsideNyhederneFå råd til 3 lækre alternativer til den traditionelle arbejdscomputer

Få råd til 3 lækre alternativer til den traditionelle arbejdscomputer

Der findes i dag rigtig mange lækre alternativer til den kedelige arbejdscomputer, som du får udleveret på jobbet. Men det behøver ikke altid at være så kedeligt eller helt udenfor din prisklasse. I dag er der både uendelige muligheder for at få sig en måske ligefrem sexet arbejdscomputer, samt at finde en løsning til at kunne betale for dette.

Lån penge til den smukke og populære

Du har sikkert allerede regnet det ud. Den computer vi har valgt som den smukke og populære, er MacBook Pro. Den er igennem de seneste 10 år blevet en af de mest populære bærbare ultrabooks. Især blandt det yngre, mere moderne, segment af befolkningen. Hvor Mac engang var en computer forbeholdt designeren eller computernørden, er Mac nu blevet så populært, at Apple for længst har overhalet Microsoft i værdi. Prisen på en Mac følger dog også herefter, da mange ville mene, at den ligger i den dyrere ende. Især for den yngre befolkning kan beløbet hurtigt løbe op, og derfor kan det være en fordel at overveje et lån. Hvis du allerede nu ved, at du ønsker at tage et lån, så har du her mulighed for at tage et kviklån.  Dette lån kan give dig en hurtig udbetaling, så du med det samme kan få købt dette vidunder hjem. Det er de færreste indenfor den yngre befolkning, der sidder inde med tonsvis af penge til at gå ud og købe en ny computer, så derfor er et lån bestemt ikke nogen dårlig idé. Med Apples MacBook Pro, leverer de et godt solidt gennembearbejdet produkt, der nærmest er skudsikkert. Er man ikke vant til Macs interface, er det dog lige noget, man skal vænne sig til. En MacBook Pro kan konfigureres, som du har lyst, og kan i dag også klare stort set alle de professionelle programmer, som en PC kan. Så du vil bestemt ikke fortryde dette køb.

Den moderne klassiker

Lenovo X1 Carbon er Lenovos svar på en ultrabook, den er slank, stilren og ultrahurtig. Du kender sikkert Lenovo fra din egen nuværende arbejdscomputer, men det skal du ikke lade dig kime af. X1 Carbon er, som navnet hentyder, udformet i sort carbonforstærket plastik og har derfor et look, der kan følge med selv den smukkeste MacBook Pro. Det er derfor et oplagt valg for dig, som allerede kender til Lenovos produkter og Windows styresystemet. Den minder måske om alle dine kollegaers traditionelle computere, men kommer man tæt på den, kan man se, at den ikke er ligesom alle de andre Lenovo bærbare. X1 Carbon kan ligeledes konfigureres, som du har lyst til. Denne lækre bærbar kan også koste en god sjat penge, men både som studerende og på arbejdsmarkedet er det vigtigt at have en computer der fungerer som den skal. Dette er vigtigt at tage med i sine overvejelser, hvis du kigger nærmere på et lån. Med et lån er det nemlig muligt at få en god kvalitets-computer, som på længere sigt vil være den bedste og mest holdbare løsning. Der findes dog mange forskellige låne typer, så du kan finde det der passer bedst til dig.

Køb det bedste fra begge verdener

Med det helt rigtige lån, giver det dig også mulighed for at investere i et alternativ til den traditionelle arbejdscomputer fra Dell, navnlig Dell XPS. Du kender måske – ligesom med Lenovo, Dell som hærdet leverandør af professionelle computere. Måske mest af stationære computere, men de har nu også et meget reelt bud på den perfekte bærbare til arbejdet. Den kan ses som en kombination i designet af MacBook Pro og Lenovos X1 Carbon. Den tager det bedste fra begge verdener og bliver sat sammen til en smuk computer. En af dens helt store features, er dens skærm, der går helt ud til kanterne, noget Dell kalder infinity display. Det skaber en helt anden oplevelse af skærmen og gør samtidigt, at selve omfanget af computeren bliver lettere, mindre og mere transportabelt. Ligesom med de to førnævnte ultrabooks, så kan Dell XPS også konfigureres på deres hjemmeside, og kan sagtens klare de professionelle jobs du smider efter den, da den kører Windows. Alle disse 3 nævnte computere bør du tage et nærmere kig på. Prisklassen kan synes høj, men de er alle pengene værd, og med det rette lån kan du hurtigt og nemt få en af de bedste computere på markedet.

latest articles