spot_img
ForsideNyhederneSådan bliver du en ung iværksætter

Sådan bliver du en ung iværksætter

Mange unge går rundt med en iværksætterdrøm, men det kan være svært at gøre drømmene til virkelighed, især når man er ung og ikke har mange penge på lommen. Så hvordan får du stablet din egen virksomhed på benene?

De fleste unge iværksættere må udskyde deres projekter, fordi de ikke kan finde økonomien til det, eller fordi ingen tror på dem. Det kan være svært at overbevise andre om en god ide, når man er ung og uerfaren.

Kæmp for den gode ide

Hvis du har en god ide til en virksomhed, er det fuldstændig ligegyldigt, om du er 25 år gammel og kommer dugfrisk fra universitetet, eller om du er 45 år med mange års erhvervserfaring. En god ide er en god ide. Resten kan du lære hen ad vejen. Men hvis du ved, at din ide kan blive en succes, skal du være klar på at satse alt. Det fortæller Martin Nordlund til tv2. Han fik sin ide, da han var kun 19 år gammel, og allerede tre år efter tjente han sin første million. Du skal være klar på at ofre alt for din virksomhed – også dit sociale liv. Du skal tro på dig selv og være opsat på at lære af dine fejl, for du kommer til at begår fejl, rigtig mange endda, men det er okay. Det er blot en del af rejsen. Lær mere om, hvad der skal til for at blive en ung iværksætter.

Finansier din nyopstartede virksomhed

Det koster penge at starte en ny virksomhed, du skal derfor anskaffe dig nogle penge, så du kan gå i gang med at realisere din gode ide. Men hvordan bærer man sig lige ad med det, når man er ung? Du kan for det første gå i banken og låne penge. Din unge alder vil dog muligvis stå i vejen for et lån. Hvis du ikke allerede har et hus, du kan tage lån i, vil de fleste banker ikke låne dig et større beløb. Du har selvfølgelig ikke pengene selv, det er desuden risikabelt at investere dine egne penge i din virksomhed. Du skal jo også have noget at leve af. Hvis du ønsker at styrke din økonomi, inden du igangsætter dit projekt, kan du evt. forsøge dig med investeringer i kryptovaluta eller aktier. På kobkryptovaluta.dk kan du læse mere om kryptovaluta, og hvordan du selv kan komme i gang at investere i kryptovaluta. Mange unge investerer i kryptovaluta med stor success, og det er et marked i rivende udvikling, så det er helt sikkert værd at holde øje med.

Der er ikke nok unge iværksættere

Selvom interessen for iværksætteri blandt unge er stigende, er der ikke mange unge, der rent faktisk kaster sig ud i at starte deres egen virksomhed. Ifølge Erhvervsposten er det svært at sige med sikkerhed, hvad det skyldes, men det højst sandsynligt økonomien, der står i vejen for de fleste unge med en iværksætteride. Det er ærgerligt, for unge mennesker er fuld af gode ideer og en drivkraft, som samfundet kan drage fordel af. Hvis du har en god ide, skal du derfor ikke tøve med at gøre drømmen til virkelighed.

latest articles