spot_img
ForsideNyhederneFå mere overskud i budgettet

Få mere overskud i budgettet

Dette indhold er sponsoreret.

Når du er erhvervsdrivende, så er plads i budgettet et meget vigtigt element. Denne plads kan skabes på rigtig mange måder, men der er dog nogle, der virker mere logiske end andre. Selvfølgelig er det ikke en fordel at spare på sine produkter, servicer eller andre ting, der går direkte ud over kunderne. Men derimod kan man med fordel vælge at spare på de ting, som faktisk ikke går ud over kunderne, men som måske bare resulterer i, at du skal bruge længere tid på arbejdspladsen. Disse ting er i hvert fald en god ting at starte med at spare på, og så kan man jo eventuelt nå til et tidspunkt, hvor der ikke behøves at spare på noget.

Noget, som du med fordel kan spare på, er rengøring af jeres lokaler. Det er ikke ensbetydende med, at der ikke skal gøres rent fra nu af, men derimod at dette er en opgave, I godt selv kan varetage. Det kræver ikke andet end en ordning, hvor I skiftes til at svinge støvekosten. På den anden side vil det ikke være optimalt at spare på, hvordan du fx transporterer dine produkter. Chancen for, at du kan transportere dem lige så hurtigt, effektivt og godt som fx Daugaard, er meget lille, og derfor er det en post, der vil gå direkte ud over dine kunder.

Nyopstartet virksomhed? Det kræver eftertænksomhed

Selvfølgelig er sparemetoder relevante for alle virksomheder, nye som gamle. Det er dog en meget essentiel ting for nye virksomheder eller iværksættere, da det kan have fatal betydning for virksomhedens fremtidige vækst. Hvis du starter ud med en velfungerende økonomi, jo større er chancen for, at du på sigt vedholder den velfungerende økonomi.

Alle disse sparemetoder skal selvfølgelig ikke være et benspænd for, at du tør at tage chancer. En velfungerende økonomi er meget vigtig, men det er de risikable chancer også. Nogle gange skal man hoppe ud i noget grænseoverskridende og måske meget risikabelt, og andre gange skal man tage de velovervejede valg. Der er en hårfin balance mellem disse to elementer, når man er erhvervsdrivende. Der findes ikke nogen konkret håndbog til, at her skal du tage chancer, og her skal du tænke på det økonomiske aspekt. Der er heller ikke nogen sikring for, at det ikke kommer til at gå galt for dig, fordi det er der ingen, der ved, om det reelt vil. Dette er noget af det smukke ved at være erhvervsdrivende, og det vigtigste råd, du nok kan tage med på vejen, er, at eftertænksomheden skal være stor.

latest articles