spot_img
ForsideNyhederneSå er der nyt fra Google

Så er der nyt fra Google

Google præsenterede onsdag sin nye mobiltelefon, som efter sigende skal have det bedste mobilkamera i verden.

Mobiltelefonen, som Google lancerer, kommer til at gå under navnet Pixel, og er anden generation i rækken af Pixel-modellen. Den nye Pixel bliver lanceret et år efter den første version ramte markedet.

John G. Pedersen, chefredaktør ved netmediet meremobil.dk gør klart, at selvom alle anmeldere i verden er enige om at telefonen er super fed, så bliver det ikke en særlig vigtig spiller på markedet, da den ikke vil blive tilgængelig for særlig mange mennesker.”

Så vil du gerne have fingrende i den nye Pixel, er der dårlige nyheder. Den nye Pixel telefon kommer nemlig ikke til at blive forhandler i Danmark.

Den nye smartphone fra Google vil blive forhandlet i Tyskland, Australien, Canada, Indien, USA og England.

Pixel 2 kommer i to forskellige størrelser, som er ens, når det kommer til telefonernes funktioner. Prisen på Googles nye smartphone kommer til at starte ved 649$

John G. Pedersen, mener at det er uambitiøst af Google kun at lancere telefonen i så få lande. Når telefonen ikke kommer ud til flere mennesker bliver de nærmest ligegyldige.

John tilføjer yderligere, at hvis Google lancerede deres produkter i samme omfang som eksempelvis Apple, så ville de kunne true både Apple og Samsung, da Pixel virkelig har noget at komme med.

latest articles