spot_img
ForsideUdvalgteElon Musks nye projekt oplever opstartsvanskeligheder

Elon Musks nye projekt oplever opstartsvanskeligheder

Den verdenskendte serieiværksætter Elon Musk, har haft stor succes med hans storsatsning inden for Elbiler. Tesla er blevet et anerkendt bilmærke, som for alvor har slået igennem verden over.

Ny Tesla model skal være markant billigere

De første Tesla modeller har dog ikke været hver mands eje, da de har ligget i en prisklasse, hvor mange ikke har kunne følge med. Derfor valgte Elon Musk, for at stykke tid siden, at fokusere på en ny Tesla model, som ligger i en mere moderat prisklasse.

Teslas topchef Elon Musk, har i længere tid haft en idé omkring en ny model, som skal være markant billigere, end de Tesla biler som allerede kører rundt verden over. Tesla har dog oplevet store problemer med produktionen af de nye bilmodeller.

Indtil videre er der kun produceret 260 ud af de 1500 3 modeller, som snart skulle stå klar. Elon Musk har dog tidligere været ude, og sagt, at der kunne opstå problemer, og at det vil skyldes svigt fra underleverandøren.

Amerikanske fabrikker kan ikke følge med

Produktionen af model 3, som er den nye Tesla model, oplever forsinkelse pga. de amerikanske fabrikker ikke kan følge med, oplyser Tesla. Model 3 kan derfor blive markant forsinket, i forhold til hvad man havde regnet med fra producentens side.

Elon Musk udtalte tilbage i juli, at der vil være 20.000 biler klar, af den nye model 3, i december. Det kan dog være svært at indfri, oplyser Tesla.

Konkurrenterne banker på

At Tesla’s nye model 3 er forsinket, kan være en gave for mange af konkurrenterne. Flere bilmærker er på vej med nye bilmodeller, som har fokus på miljøet.

Elbiler og hybridbiler oplever en markant stigning på det amerikanske marked, hvor konkurrencen er blevet endnu mere intensiveret. Tesla er derfor opmærksom på konkurrencen, som i fremtiden bliver endnu større.

latest articles