spot_img
ForsideNyhederneFyns flagskib skifter hovedsponsor

Fyns flagskib skifter hovedsponsor

Ifølge rygtet forlader Carlsberg, Odense Boldklub, som hovedsponsor. Der skal derfor ikke længere stå Carlsberg på OBs trøjer, i stedet kommer der en ny hovedsponsor til fodboldklubben.

Odense Boldklub, har indkaldt til pressemøde onsdag den 4. oktober kl. 11.30, hvor klubben vil præsentere en ny hovedsponsor. Rygtet siger, at det bliver en gammel kending, som skal overtage pladsen for Carlsberg.

Anstrengt forhold ligger til grund for bruddet

Ifølge Ekstra Bladet, skal grunden til bruddet findes i Carlsbergs forhold til koncertbureauet JVB, som hører ind under Odense Sport og Event, som OB også er en del af.

Carlsberg informationschef, Kasper Elbjørn, udtaler til Ekstra Bladet:

“Ja, det har ikke været optimalt, men helt generelt kigger vi selvfølgelig løbende på alle vores sponsorater både musiksponsoraterne og fodboldsponsoraterne. Men jeg vil godt understrege, at vi faktisk sætter stor pris på striberne, ellers havde vi ikke sponsoreret OB i så mange år. Vi elsker OB og de fantastiske fans på Fyn, og hvis vi tager sådan en beslutning, så bliver det først aktuelt efter sæsonen.”

Ekstra Bladet mener at vide, at den nye hovedsponsor bliver Royal Unibrew, som er ejer af det fynske øl bryggeri Albani. Og derfor kommer hovedsponsoratet igen på fynske hænder, som før Carlsberg indtog pladsen, havde rollen som hovedsponsor for Odense Boldklub.

Der skal nu drikkes fynske øl på Odense Stadion

Efter mange år med Carlsberg øl skal de fynske fodboldfans igen til at drikke øl, som er brygget i det fynske land. Carlsberg har siddet tungt på hovedsponsoratet, efter de overtog pladsen fra Albani tilbage i tiden. Carlsberg er i forvejen hovedsponsor for FC København, og det er derfor et nederlag for ølgiganten, at de mister et opland som Fyn. Konkurrencen mellem Albani og Carlberg er derfor igen blevet et brandvarmt emne, da det kan ses som et stort nederlag for Carlsberg.

latest articles