spot_img
ForsideNyhederneBliv klogere på det danske designfirma ferm LIVING

Bliv klogere på det danske designfirma ferm LIVING

Hos ferm LIVING finder du et bredt udvalg af produkter, der er i stand til at balancere de mange kontraster, der findes i livet. Det bliver her tydeligt, hvordan skaberne bag virksomheden har en dyb passion for blandt andet funktionalitet og autentisk design, og det spændende ved virksomheden er desuden, hvordan den konstant formår at udfordre sig selv. Er du således på udkig efter møbler med dybe farver, smukke teksturer samt bløde figurer, er ferm LIVING uden tvivl det rette valg for dig. Du kan her læse mere om ferm LIVING, der både skaber kollektioner af lamper, tilbehør, møbler og børnemøbler.

 

Skab en autentisk og rolig atmosfære præget af betagende mønstre

Hos ferm LIVING længes de efter en tilværelse i balance, hvor der både er plads til ro og kaos. De er desuden af den overbevisning, at livet skal være fyldt med lykkelige stunder, men også tid til eftertænksomhed. Generelt mener de, at man skal kunne være sig selv, og de forsøger således at finde plads til både komfort og mening. Med produkter fra ferm LIVING får du mulighed for at skabe en yderst rolig, men også autentisk atmosfære, der er præget af iøjnefaldende detaljer, spændende former og betagende mønstre.

Ferm LIVING blander det nordiske med globale traditioner

Ferm LIVING har base i København, og de samarbejder med håndværkere fra hele verden. Dette betyder dog ikke, at de har glemt deres skandinaviske baggrund, der er meget tydelig i alt, hvad de foretager sig. På den måde blander de således det nordiske med globale traditioner, hvilket resulterer i et yderst spændende udtryk, der kan ses i samtlige af deres kollektioner. Ud over at skabe disse spændende kollektioner tager de hos ferm LIVING desuden ansvar over for både planeten og menneskene på den – og det samme forventer de af deres partnere.

 

Find kollektioner i skandinavisk stil med kant

Det danske designfirma har over ti år på bagen, og de er det oplagte valg for dig, der ønsker moderne boliginteriør samt dekorativ brugskunst. Hos ferm LIVING har de en helt særlig evne til at skabe kollektioner i skandinavisk stil med kant, der med garanti vil kunne passe ind i ethvert moderne hjem. Har du således brug for ny inspiration til en mere moderne, men også personlig indretning i din bolig, er ferm LIVING uden tvivl det rette modehus for dig.

 

Boliginteriør og møbler til alle hjemmets rum

Der er ingen tvivl om, at det er værd at holde øje med ferm LIVING, der hører til blandt de mest spændende designhuse i Danmark i nyere tid. Her finder du nemlig nutidigt design, der samtidig har masser af charme, og de skaber desuden boliginteriør og møbler til alle hjemmets rum. Samtlige af deres produkter er præget af designernes store passion for det gode håndværk og dansk design, og derudover er de præget af et yderst opmærksomt blik for selv den mindste detaljer. Endelig gør de hos ferm LIVING meget ud af at værne om miljøet, hvilket kommer til udtryk gennem deres brug af gode råvarer, der alle er produceret ud fra metoder, der har en minimal belastning på miljøet.

latest articles