spot_img
ForsideNyhederneBag om firmaet Oluf Brønnum & Co.

Bag om firmaet Oluf Brønnum & Co.

Helt tilbage i 1874 blev Oluf Brønnum & Co. grundlagt. Dengang var det landets første forretning, der specialiserede sig inden for køkken, bestik, glas og serveringsartikler, og det var manden Oluf Brønnum, der stod bag den. Firmaet har således mere end 140 års erfaring, hvorfor det er Danmarks ældste firma inden for branchen. Det skal desuden nævnes, at Oluf Brønnum & Co. den dag i dag stadig er familieejet, hvorfor der er tale om et yderst særligt firma med en spændende og lang historik.

 

Fokus på professionelle restaurant- og køkkenfolk

Efter firmaets opstart begyndte de at udsende tilbudsaviser til store husholdninger og godser rundt omkring i hele Danmark. Dette tiltag viste sig hurtigt at være en stor succes, som resulterede i, at firmaet ekspanderede voldsomt i de efterfølgende år, og det blev én af de største og mest succesfulde forretninger inden for isenkram. Hernæst startede Oluf Brønnum & Co. en selvstændig afdeling med fokus udelukkende på professionelle restaurant- og køkkenfolk, og kort herefter blev firmaet udnævnt som Kongelig Hofleverandør. Dette betød blot, at firmaet voksede yderligere, og på dette tidspunkt beskæftigede Oluf Brønnum & Co. sig kun med det professionelle marked.

Førende virksomhed inden for storkøkkenbranchen

I dag er Oluf Brønnum & Co. et af de absolut største og mest succesfulde firmaer, når det kommer til professionelt cateringudstyr, og de har en landsdækkende service- og salgsorganisation på 10.000 m2 og med mere end 100 medarbejdere. Der er således ingen tvivl om, at det er gået utroligt stærkt for dette firma, der havde en beskeden start helt tilbage i 1874, da Oluf Brønnum startede det hele op. I 2016 fik Anders Brønnum-Schou ledelsen i firmaet, og han er nu femte generation til at overtage denne særlige familievirksomhed, der er blandt de førende, når det kommer til storkøkkenbranchen. Har du således brug for hjælp til indretning af storkøkken, er Oluf Brønnum & Co. uden tvivl de rette at tage kontakt til.

 

De vil være først med innovative løsninger og produkter

Den helt særlige historie, som Oluf Brønnum & Co. har, er også afspejlet i deres værdier i virksomheden. De ønsker at være de mest professionelle inden for storkøkkenleverance, og det vil de opnå ved konstant at udvikle sig og være først, når det kommer til innovative løsninger og nye produkter. Herudover er det af afgørende betydning for dem, at de er i stand til altid at yde en professionel og god service, så deres kunder kan få indfriet deres forventninger. Alt, hvad de gør, skal derfor tage udgangspunkt i den enkelte kundes behov og ønsker.

 

Virksomhed med omtanke for miljøet

Ud over at have stort fokus på den enkelte kunde er det ligeledes vigtigt for Oluf Brønnum & Co., at de er en virksomhed med omtanke for miljøet. Det betyder, at de er certificeret efter ISO 14001 standarden, og generelt sørger de for i deres daglige virke at tage hensyn til miljøet, uanset hvad de foretager sig. På den måde får de nemlig mulighed for at udvikle deres position på markedet, og det gælder både over for deres leverandører og kunder.

latest articles