spot_img
ForsideNyhederneKan jeg låne penge til iværksætterdrømmen udenom banken?

Kan jeg låne penge til iværksætterdrømmen udenom banken?

Der er mange, der drømmer om livet som selvstændig. Det er dog ikke alle, der har den nødvendige startkapital. Hvis du drømmer om at starte din egen virksomhed, men føler dig begrænset af manglende kapital, så bør du ikke lade dette begrænse dig. Der findes et væld af gode måder, der kan bruges til at skaffe alternativ finansiering – enten via nettet.

Du kan finde en lang række långivere på nettet. De fleste af disse aktører har ikke nogle særlige krav til deres låntagere, og derfor kan du sagtens låne penge hos en online långiver, hvis du ønsker at starte din egen virksomhed. Det er dog ikke alle, der mener, det er en god idé, da det er dyrt at låne penge på nettet og det kan være svært at betale afdragene.

Enhver opstartsfase er hård. Derfor kan det være svært at finde de nødvendige midler til at betale de afdrag, der skal betales hver måned. Har du i sinde at låne penge til at starte din egen virksomhed, så er det vigtigt, at du har fokus på at finde et billigt lån, men også at sikre, at du får løbet din forretning i gang, så du faktisk kan betale afdrag på lånet.

 

Mange går i banken – det er dog ikke nødvendigt

Der er mange, der går i banken, hvis de ønsker at låne penge til opstarten af deres egen virksomhed. De fleste tror, at de ikke har andre muligheder. Du har et væld af muligheder for at låne penge på nettet. Det betyder, at du også kan finde op til flere udbydere på nettet hos hvem, du kan låne op til 300-400.000 kr. til opstarten af din egen virksomhed.

Det er ikke alle, der mener, det er en god idé. Det er nemlig ikke lige så billigt at låne penge på nettet som det er tilfældet i banken. Der er dog andre fordele ved at låne penge på nettet frem for i banken. Hvis du skal låne penge i banken, så er det typisk påkrævet, at du forbereder en lang tale, lave forretningsplan, budgetter o.lign. Det er ikke tilfældet online.

 

Lån på nettet sætter hurtigere gang i opstartsfasen

Skal du låne penge i banken, så kan det tage lang tid, inden du kommer i gang med at udvikle din forretning. Inden du kan få et lån eller en kassekredit i banken, skal du afholde møder, fremlægge forretningsplan og budgetter, og tilmed også overtale rådgiveren om, at din virksomhed kan blive rentabel – det kan tage lang tid og du kan ende med et nej.

Hvis du i stedet vælger at låne penge på nettet, kan du have de lånte penge på din konto i løbet af blot 24 timer. Der bør dog ikke herske tvivl om, at der er stor forskel på de lån, du kan finde på nettet, og det er ikke dem alle, der er lige billige. Du bør derfor bruge en portal som Pengelån.nu til at skabe et godt overblik over de mange muligheder, du har.

latest articles