spot_img
ForsideUdvalgteIKEA og Apple lancerer nyt samarbejde

IKEA og Apple lancerer nyt samarbejde

Møbelgiganten Ikea har indgået et spektakulært samarbejde med teknologivirksomheden, Apple Inc.

Samarbejdet betyder at Ikea Danmark i dag lancerer deres nyeste applikation. Applikationen hedder “IKEA PLACE”, som et nyt teknologisk indretningsværktøj.

”Hos IKEA er vi meget stolte over at kunne lancere vores nyeste app ’IKEA PLACE’, som vi har udviklet i samarbejde med Apple. Vi håber, at vores kunder med denne app vil blive inspireret og få lettere ved at indrette deres hjem med vores møbler. ” udtaler Lena Gaarde, Marketing Manager i IKEA.

Det kan til tider være vanskeligt at forestille sig, hvordan et givent møbel ser ud hjemme i stuen. Det laver IKEA nu om på med IKEA PLACE. Via augmented reality får brugerne af applikationen mulighed for at indrette deres hjem med møbler fra IKEA. Appen er blevet udviklet i samarbejde med Apple, og kan downloades gratis i App Store. Henter du applikationen kan du indrette dit hjem med din iPad eller iPhone.

Så nu er det slut med at tage ud til dit nærmeste IKEA varehus for at kigge på møbler og måle op. Nu kan du blot med et par enkelte klik, se hvordan IKEAs udvalg passer i det hjem. Derefter kan du vælge at købe de møbler, som passer bedst til dit hjem og få dem leveret direkte til døren.

IKEA er stiftet af den svenske Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd. Deraf har IKEA sit navn. IKEA startede i Sverige, og befinder sig i dag i mere end 38 lande. I Danmark har IKEA pt. 5 varehuse.

latest articles