spot_img
ForsideNyhederneLommebudget applikationen runder 148.000 downloads

Lommebudget applikationen runder 148.000 downloads

Penge- og Pensionspanelets budget-app, Lommebudget er rundet 148.000 downloads, og nu kommer der en version 2.0.

Specielt de unge i aldersgruppen 18-34 år har vist særlig begejstring for applikationen, der hjælper med at holde styr på din økonomi i hverdagen.

”Vi er glade for, at det er lykkedes at motivere så mange danskere til at komme i gang med budgettet – når vi ved, at mange synes det er kedeligt og ikke særlig sexet” udtaler Louise Skjødsholm, der er specialkonsulent i finansielt forbrug hos Penge- og Pensionspanelet.

Det er blevet gennemført en række brugertest, og pga. applikationen store succes, har bagmændene valgt at der skal udvikles en version 2.0, så de nuværende brugere og nye brugere kan få glæde af de funktioner og muligheder applikationen tilbyder.

I den kommende version af applikationen er brugeroplevelsen kommet i højsædet. Det betyder at der vil være en intro video og forklarende tekster, som guider brugeren til, hvordan han/hun opnår den bedste oplevelse med applikationen.

Lommebudget tilbyder flere forskellige funktioner, som kan hjælpe dig med at få bedre styr på din økonomi. Den grundlæggende funktion i applikationen er at du kan oprette et budget for måneden. Løbende indtaster du dit forbrug, så du kan følge med i, hvorvidt du overholder dit budget, og hvordan du bruger dine penge.

Lommebudget giver dig også mulighed for at sammenholde de forskellige måneder, så du kan se din udviklingskurve, og følge med i om du bliver bedre til at styre din økonomi.

Du kan også følge med i udviklingen i dit rådighedsbeløb. På den måde fortæller Lommebudget dig, hvor mange penge du kan bruge den pågældende dag.

Lommebudget giver også dig tips til, hvordan du kan få dine penge til at række lidt længere.

Er du interesseret i at downloade Lommebudget, så kan du hente den hos App Store og Google Play.

latest articles