spot_img
ForsideNyhederneSilicon Valley Bank skyder millionbeløb i Trustpilot

Silicon Valley Bank skyder millionbeløb i Trustpilot

Trustpilot offentliggøre i en pressemeddelelse i dag, at storbanken Silicon Valley Bank giver dem 2 millioner dollars i ny finansiering.

Kapitaltilførslen vil hjælpe Trustpilot med at accellere den hurtige vækst og ekspansion i forsøget på at blive den ledende selvstændige anmeldelsesplatform for virksomheder og forbrugere.

Den tilførte kapital vil hjælpe Trustpilot med at understøtte den teknologiske og produktmæssige innovation indenfor datadrevet forbruger indsigt og analyse. Kapitalen skal også anvendes til at styrke Trustpilot yderligere på eksisterende markeder som USA, Europa og Australien.

Peter Mehmlmann
Peter Mehmlmann, CEO Trustpilot

“Vi vokser hurtigt, fordi vi demonstrerer den stærke værdi, der bliver skabt af at forbrugere bliver i stand til at anmelde virksomheder, og muligheden for at virksomhederne kan dele disse anmeldelser offentligt. udtaler CEO for Trustpilot Peter Muhlmann.

Han fortæller endvidere, at den nye kapital er øremærket til at styrke den fortsatte vækst og udvikle nye produkt og data kapaciteter. Peter Muhlmann understreger også sin tilfredshed med Silicon Valley Bank, som har en god track record, når det kommer til at støtte lignende virksomheder.

Andrew Parker, som er vice president hos Silicon Valley Banks UK afdeling, udtaler: “Vi er glade for at støtte Trustpilot i deres spændende ekspansion. Hos Silicon Valley Bank elsker vi virksomheder, der løser virkelige problemer, skaber værdi og leder deres marked. Og det er lige præcis det, som Trustpilot gør for forbrugerne, og de virksomheder der anvender Trustpilot”.

latest articles