spot_img
ForsidePolitikTDC skal fortsat levere telefoni og data til det danske land

TDC skal fortsat levere telefoni og data til det danske land

Siden 2014, har TDC Group været hovedleverandør af data og telefoni, til de danske kommuner og offentlige organisationer. Dette bliver der i den nærmeste fremtid ikke lavet om på, da TDC har forlænget deres aftale med 80 kommuner og andre offentlige organisationer.

Aftalen er kommet i hus igennem SKI-aftalen, som er Statens og kommunernes indkøbs service.

Koncerndirektør i TDC Erhverv, Marianne Lønning udtaler i en pressemeddelelse fra TDC:
“Vi er glade for at fortsætte og udbygge samarbejdet med det offentlige Danmark. TDC Group har gennem de senere år investeret 3 mia. kr. i at bygge Danmarks stærkeste mobilnetværk og gode løsninger, hvilket både kommunerne og vores øvrige offentlige kunder får glæde af. Der er ingen tvivl om, at forudsætningerne for en øget digitalisering af det offentlige Danmark er godt på vej med den nye aftale.”

TDC sætter sig tungt på markedet

Aftalen som TDC Group har fået på plads, indebærer områderne: fastnettelefoni, mobiltelefoni, mobilt bredbånd, mobiltelefoner og teknisk bistand.

“Det betyder, at de offentlige kunder på alle væsentlige parametre inden for telekommunikation får adgang til TDC Groups netværk, løsninger og ekspertise på området. Det glæder vi os over, og vi ser frem til det fortsatte samarbejde,” udtaler Marina Lønning i pressemeddelelsen fra TDC.

TDC har for alvor sat sig på den offentlige marked, hvor konkurrencen ser ud til at blive mindre. Dette skyldes, at konkurrenterne har svært ved at kunne tilbyde samme funktioner, som TDC.

Den nye SKI-aftale er forbeholdt 24 måneder, hvor der er mulighed for forlængelse på to gange 12 måneder. Dermed har TDC 24 måneder, til at overbevise kommunerne og staten om at samarbejdet er en fordel for begge parter.

Den nye aftale vil dog ikke have nogen indvirkning på TDC Group i 2017, da effekten først ville kunne ses i 2018. I 2018 forventer TDC at kunne se positive effekter af aftale, men de forventer dog først at få fuld valuta af aftalen i 2019, hvor samarbejder har været i gang i en længere periode.

latest articles