spot_img
ForsideNyhederneSådan optager du musik fra Deezer

Sådan optager du musik fra Deezer

Deezer er en musiktjeneste, der giver dig mulighed for at lykke til dine yndlingssange, hvor end du er, hvornår du skulle få lyst til det. Du kan holde styr på alle dine yndlingssange på ét og samme sted, og tage dem med dig overalt. Du kan endda organisere dem i playlister og uploade dine egne sange, eller lytte til radiostationer.

Og nu kan du også optage din musik fra Deezer. Hvis du vil vide, hvordan du optager musik via Deezer, så kan du læse videre her, hvor du får en tre trins guide til at opnå netop dette.

Trin 1: Installer og start Deezers optager ”Audials Music”

Deezer kræver ingen registrering eller brugeroprettelse for at du kan få lov til at optage musik med deres software. Alt det kræver er, at du downloader den gratis Windows Software ”Audials Music” og installerer den.

Når du har downloadet og installeret softwaren, kan du starte Audials Music og skifte til ”Music Streaming” visningsformatet.

Trin 2: Optag musik fra Deezer

Når du er inde på Deezer, kan du se en menu. Her kan du vælge hvilken musik streaming tjeneste, som du gerne vil optage med ved at klikke på de respektive titler.

Vælg den flise eller knap, hvor der står Deezer. Herefter vil du kunne afspille streamingen på din Deezer app og softwaren, som du downloadede, vil optage musikken.

Trin 3: Musikken gemmes automatisk som gemte filer

Deezer musik streaming kan blive optaget og gemt i formaterne MP3, wma, aac og caf. Når du har optaget musikken, vil Audials Windows Softwaren tagge lydfilen med ID3 tags, titlen på albummet, som sangen er på og sangteksten.

På den måde kan du altid finde dine sange igen.

Audials Music optager musik streaming fra Deezer

Der findes mange forskellige streamingoptagere på internettet, som du kan benytte til at optage sangene, så du også har dem offline.

Fordelene ved Audias Music streamingoptageren er, at du får nogle forud konfigurerede indstillinger til optagelsen og til lagringen af lyden.

Ved af hjælp af disse forud konfigurerede optagelsesindstillinger kan du nemt optage og gemme lyden fra Deezer – uanset hvilken type lyd det er.

Musik, lydbøger og Podcasts kan alt sammen optages og gemmes automatisk, så du kan lytte til det, hvor end du er, og du kan nemt finde dit udvalg igennem de automatiske tags, der bliver lagt på hver lydfil.

Audials Musik optager og konverterer musikstreaming

Audias Musik softwaren har nogle kernefunktioner, der adskiller den fra mange lignende produkter på markedet. Og det er netop disse kernefunktioner, der har medvirket til, at Audials softwaren har modtaget regelmæssige anerkendelser fra fagpublikationer samt er elsket af millioner af brugere i hele verden.

Brugere af Audias Softwaren får en komfortabel oplevelse, og de får også en masse ekstra funktioner helt gratis.

Hvis du også vil have gavn af disse mange ekstra funktioner og kerneegenskaber, som Audials softwaren kan tilbyde, så kan du komme i gang med det samme. Det er nemt, det er hurtigt og det er gratis.

Download programmet via dette link

latest articles