spot_img
ForsideNyhederneSådan fungerer kreditkort i Norge

Sådan fungerer kreditkort i Norge

Er du nysgerrig på hvordan kreditkort fungerer i Norge og hvad du skal tænke på, når du skal finde et kreditkort, der passer helt perfekt for dig.

Stort udbud af kreditkort

Hvis du skal flytte til Norge, kan det være en svært god ide at undersøge nogle af de praktiske ting du skal have styr på, allerede inden du tager afsted. Dermed får du en meget mere effektiv proces med at føle dig tilpas og få orden på nogle helt basale ting.

Hvordan man kan betale i butikker og på restauranter, på den billigste mulige måde. Der kan nemlig komme et gebyr på, hvis man bruger udenlandske kort, og derfor er det ikke sikkert at det er det gunstigste valg, at blive ved med at bruge sine danske kort, selv om valutaen kan være i din favør.

Kreditkort er lige så populære i Norge, som de er i Danmark, og de fleste klassiske kreditkort, kan du bruge mange steder. I tillæg er der nogle helt særlige, populære løsninger, som mange nordmænd benytter sig af for cashback. Det gælder blandt andet Trumf-kortet, som du kan bruge i udvalgte butikker, og få Trumf-points, som du både kan bruge som cashback og til points for at rejse med. Det er en svært populær løsning, som man potentielt set kan spare mange penge på at bruge.

Hvilke kort kan jeg vælge mellem?

Der er selvfølgelig det helt klassiske VISA Master Card, som findes i flere forskellige varianter også i Norge. I tillæg er American Express et populært Credit card norway og det er simpelthen fordi man får en række fordele, når man bruger det. Hvis du benytter dig af et Star Alliance eller SAS American Express kort, så kan du samle op points til at flyve for, og dette er en effektiv måde at komme ud at rejse lidt bedre og billigere, som mange nordmænd benytter sig af i kombination med løsninger som Trumf.

Det er vigtigt at huske på, at nordmænd godt kan lide at få en god deal, ligesom de fleste andre mennesker, og derfor har de en tendens til at vælge kreditkort, der kan give nogle gode fordele. Det er også noget, der reflekteres tydeligt i markedet for kreditkort, og hvad slags kreditkort du kan vælge mellem. De fleste af dem har nemlig fordele som rabatter, points eller cashback.

Vælg det rigtige kreditkort i Norge

Det du skal tænke på, når du skal vælge det helt rigtige, er hvad du får mest ud af. Hvis du vælger et kreditkort med gode rabatter og cashback, men ikke i butikker eller steder som du handler i, så har det ingen effekt. Derfor er det en god ide at tænke, hvor du kan spare mest. Hvis du for eksempel vælger et kreditkort, der giver rabat eller cashback på køb af drivstof, så kan det være en god løsning for dig, der kører meget i bil, og uanset vil bruge dit kort meget på en tankstation. Så er du på god vej til at vælge det helt rigtige kreditkort, som du kan bruge i Norge.

latest articles