spot_img
ForsideNyhederneMicrosoft Office er et vigtigt værktøj i virksomhedens drift

Microsoft Office er et vigtigt værktøj i virksomhedens drift

Microsoft Office er mere end bare Word – meget mere!

Microsoft Office er en hel pakke med forskellige programmer, som både firmaer og privatpersoner kan have stor glæde af. Og det er lige meget om du er PC- eller Mac-bruger; Microsoft Office-pakken fås til begge dele. Ingen skal snydes!

Det kan du få med Microsoft Office

Her kan du læse om et lille udsnit af de programmer, som du kan få med Microsoft Office.

Køb Microsoft Office billigt

Word

Word kender de fleste nok. Word er et skriveprogram, der indeholder mange forskellige muligheder i forhold til skrift og layout. Det er et program, som du både kan bruge til at skrive skoleopgaver, taler og arbejdsrelaterede-ting i så som at udfærdige labels til virksomhedens produkter. Det er et forholdsvis nemt program at bruge, og det kan godt betale sig at bruge lidt tid på at lære en del af funktionerne at kende, for det vil gøre din arbejdsproces betydelig hurtigere, og du vil finde ud af, hvor mange ting, programmet kan.

Nogle gange har Word lidt sit eget liv, men det lærer man at leve med, og hvis man bare skal bruge programmet til at skrive i og ikke skal alt muligt med billeder, så er der absolut ingen problemer – så kan du bare skrive løs.

OneNote

OneNote er et andet skriveprogram. Det ligner på mange måder Word, men der er også nogle forskelle. Hvor du i Word skriver på et stykke papir, skriver du i OneNote på en stor flade, så der er fri leg. Det betyder for eksempel, at det er betydeligt nemmere at tegne i OneNote, og det er nemmere at skrive og tegne og sætte billeder ind over det hele i OneNote.

Word og OneNote gemmer heller ikke ens tekster på samme måde. I Word gemmer du dine ark papir i en særskilt fil. I OneNote kan du samle dine sider i forskellige notesbøger, så du nemt kan skifte mellem siderne i de enkelte notesbøger. Hvor Word er super smart til at lave et decideret produkt, så er OneNote genialt, hvis du for eksempel skriver noter i timerne i skolen eller til møder med arbejdet.

OneNote er nemlig meget lettilgængeligt og meget overskueligt – OneNote bliver meget hurtigt ens bedste ven, hvis man sidder på skolebænken.

Som studerende skal man hurtigt kunne finde gamle noter, og det skal gå hurtigt med at få skrevet ned og tegnet, når underviseren siger noget i timen. Det er muligt med OneNote. Hvis du skal finde nogle gamle noter om for eksempel sinus og cosinus eller om Holberg, så søger du bare efter det i søgefeltet, og så finder programmet alle de steder, hvor du har skrevet det pågældende ord. Det er hurtigt og nemt og slut med at lede i stakke af gamle papirnoter eller i hundredvis af dokumenter i Word. Her søger du én gang, og så finder du det, du har brug for.

Excel

Excel er et regnearksprogram. Kort fortalt kan du bruge Excel til regneopgaver. Det er smart, hvis du har meget data, du skal analysere. Programmet kan både være smart til virksomhedens økonomi eller til at holde styre på det kassesystem som er tilknyttet salgsterminalen eller salgsafdelingen, store tal og til privatpersonen, der skal have overblik over sin egen privatøkonomi. Excel kræver, at man øver sig lidt. Det har nogle funktioner, som egentlig er forholdsvis ligetil, men det kræver, at man kender de koder, som programmet anvender. Men når man har lært det, så har man et meget brugbart program, når det kommer til tal.

PowerPoint

Skal du lave en præsentation, hvor du gerne vil have et visuelt virkemiddel, så kan PowerPoint være vejen frem. PowerPoint er et ofte brugt program, der kan gøre dine præsentationer mere levende, og du slipper for at bøvle med en masse noter på papir, for det, du skal bruge, står jo på skærmen.

Med PowerPoint kan du både vise billeder og linke til film og i det hele taget bare gøre din præsentation lidt mere lækker med forskellige farver og skrifttyper, så der er noget for tilhørerne at kigge på, mens du taler.

Det var bare nogle af de programmer, som du kan få glæde af med en Microsoft Office-pakke.

latest articles