spot_img
ForsideNyhederneVirksomhed i fokus: Kaspersky Danmark

Virksomhed i fokus: Kaspersky Danmark

Vi har tidligere fokuseret på service- og produktionsvirksomheder i Danmark, og har i den forbindelse lidt overset alle de mange, spændende digitale virksomheder som leverer alle typer af digitale produkter og tjenester. Derfor har vi denne gang valgt at anmelde Kaspersky Danmark som er den nationale afdelingen af den store sikkerhedsproducent Kaspersky.

Kaspersky er oprindeligt en russiske virksomhed som blev grundlagt i 1997 af Eugene Kaspersky, deraf navnet. Fokus er på at udviklere softwareløsninger indenfor sikkerhed og antivirus til platforme som Microsoft Windows og Apple Mac OS X. Kaspersky produktlinje henvender sig både til private computerbrugere som ønsker beskyttelse imod virus, spam og hackere – virksomhedens Business-løsninger er målrettet beskyttelse imod ransomware angreb. datatyveri, database-indbrud og generel sikring af medarbejdernes computere.

De mest populære produkter hedder Kaspersky Antivirus, Kaspersky Internet Security og Kaspersky Total Security. Mange danske computerbrugere vil nikke genkendende til disse produkter som er installeret på mange hundredtusind danske computere.

Kaspersky Danmark varetager salg og support af både de almindelige Kaspersky produkter og erhvervsløsningerne i Danmark. Det danske salgspersonale hjælper både private og virksomheder med at finde den bedste sikkerhedsløsning dækkende hvert individuelt behov. Virus-Fri.nu er én af de danske softwareforhandlere i Damark som sælger Kaspersky til både private og erhverv og yder dansk support, både tekniske og almindelige henvendelser.

Fakta

Kaspersky Danmark
Oldenburg Allé 7
2630 Taastrup
Denmark

Tlf.: 8988 7851
E-mail: [email protected]
www.kaspersky.dk

latest articles