spot_img
ForsideNyhederneForkæl medarbejderne med gode kurser

Forkæl medarbejderne med gode kurser

Artiklen indeholder sponsoreret indhold.

Når man har en virksomhed, glemmer man nogle gange at forkæle medarbejderne, fordi den ene dag tager den anden. Man kan forkæle medarbejderne på mange måder. En er at have masser af gode og sunde snacks samt en udvidet kaffemaskine på kontoret. En anden er ved gode ferieordninger eller bonusser. En tredje er at videreuddanne dem eller give dem nogle stærke kompetencer, som de kan bruge fremover i deres karriere.

Vælger man det sidste, er der god grund til at leje mødelokaler. På den måde hiver man medarbejderne ud af deres vante rammer og sørger for lidt ekstra forkælelse i form af oplægsholdere og catering.

Find mødelokaler over hele landet

Hvad end du leder efter mødelokaler Middelfart eller mødelokaler i København, så finder du masser af muligheder online. Når du booker et mødelokation eksternt, følger der forskellige ting med. Det kan være ekstra IT-udstyr som skærme og mikrofoner til præsentationer. Lokalerne vil kunne rumme flere mennesker – nogle gange op til 200! Så er det bare at invitere nogle gode foredragsholdere, som har en prominent position inden for jeres branche. Det kan give inspiration og værktøjer til medarbejderne fremover.

En af de andre fordele ved at bestille mødelokaler ved eksempelvis et hotel, et center eller på en afsides liggende gård, er maden. Catering er altid lækkert, og I kan selv sætte præg på, hvad der skal serveres. Som arrangør snakker man ofte menuen igennem med stedet på forhånd. Når man afholder møder, er det godt med lidt lette snacks i løbet af eftermiddagen i form af frugt, nødder, kage og selvfølgelig masser af te og kaffe. Til frokost eller aftensmad kan du selv søge efter muligheder for stor buffet, tapas eller portionsanrettede retter. Skal det være økologisk eller vegansk, så husk at dobbelttjekke med køkkenet inden!

Viser omsorg for medarbejderne

 Når man som chef planlægger en konference eller et kursus, så viser man, at man kærer sig. Det har en stærk symbolsk værdi i sig selv. Selvom det kan virke som en ufornuftig beslutning at hive dage ud af kalenderen til kurser, så kan det sagtens betale sig på den lange bane. Kompetente medarbejdere kan finde innovative løsninger eller løse opgaver bedre, hvis de har de rigtige redskaber. Det kan de få på kurser, hvor fokus på netværk og læring er i højsædet.

Vi lever i dag i en tid, hvor digitalisering skaber store forandringer på markedet. Det er vigtigt at følge med, og derfor skal man hele tiden opgradere sin viden. Kurser er en glimrende måde at gøre det på. Husk at skabe variation i løbet af kurset, så der er en blanding i indslagene. Det kan være både paneldiskussioner, oplæg fra forskere eller eksperter og gruppearbejde.

latest articles