spot_img
ForsideNyhederneDen bedste online underholdning

Den bedste online underholdning

Generelt bruger vi nok alle meget tid online, men nu hvor vejret er blevet koldere og dagene kortere, bruger vi nok lidt extra tid på sofaen. Det kan være foran fjernsynet, computeren eller på telefonen. Kender vi ikke alle sammen følelsen af at tiden bare er fløjet og at vi faktisk hverken har spillet, lært eller lavet noget som helst online? Vi vil gerne komme med et par lidt mere konkrete forslag til hvad du kan lave online.

De fleste ting vi underholder os med i dag, er online. Så lad os prøve at se på nogle af brugernes yndlingsunderholdning. Og for dem, der kan lide at nyde kortspil, er der nogle gode tilgængelige muligheder online, såsom poker, kabale, blackjack og så videre.

I artiklen her vil vi dele underholdning op i to kategorier, nemlig aktiv eller passiv. Aktiv er hvor du selv tager del i underholdningen som for eksempel spil og passiv er hvor du bare læner dig tilbage og konsumerer underholdningen, som for eksempel film og tv. De fleste bevæger sig rundt i begge områder.

Hvis vi skal tage den aktive underholdning først så lad os tage et par eksempler. Til det lidt publikum kunne det være spil til mobilen. De 3 mest spillede spil til mobilen i Danmark, i 2021 er Call of Duty Mobile, PUBG Mobile og Shadowgun War Games. Her kan man virkelig tale om at blive distraheret og ”tvunget til” at tænke på noget andet. Til den lidt ældre gruppe kunne det være at dyste mod vennerne på apps som Wordfeud, Messenger spil og Quizkampen. Der kan du konkurrere med vennerne i at stave, almen viden og alle mulige andre spil. Det udfordrer hjerne og holder en i gang. Samtidig med det, er det sjovt og gør at man kommer tættere på sine venner, selv når man ikke lige er sammen med dem.

Den passive underholdning er nu også god. Nogle gange er vi bare for trætte til at tage stilling til noget eller også nyder vi bare at vi endelig har tid til at slappe af og ikke bevæge en eneste muskel i kroppen. Så er det vigtigt at vide hvor man for eksempel kan finde de bedste film og serier og hvilke der er gode. Lad se på tre af de mest populære serier der har været i 2021 indtil videre:

Den første er til dig der elsker Marvel, superhelte og action. Det er WandaVision som kan ses på Disney+ og den vil ikke skuffe. Serien er fuld af Marvel henvisninger til både de gamle og fremtidige film. Man skal holde tungen lige i munden når man skal ”lægge dette Marvel puslespil” og det er meget underholdende. Elisabeth Olsen har selvfølgelig hovedrollen og får rigtig lov til at udfolde sig.

Nummer to er Lupin, hvor hovedrollen er spillet af Omar Sy. Serien handler om en gentlemantyv der er både charmerende og intelligent. Han er drevet af hævn, da han er overbevist om at hans far sad i fængsel for tyveri han ikke havde begået. Det er en action fyldt serie, der også byder på drama, familie og kærlighed. Serien kan ses på Netflix.

Nummer tre er It´s a sin. Det er en serie der giver os et indblik i 80´ernes unge mennesker i London. Den handler om nære venskaber, politik, seksualitet og hudfarve. De unge mennesker prøver at ændre på verden og den måde de er blevet opdraget på og finder et frirum i et lejlighedskollektiv. Der bliver drukket, festet og eksperimenteret. Men samtidig er der store og ambitiøse karrieredrømme. Serien berører også sygdommene HIV og AIDS, der på dette tidspunkt hærgede England. Det er en festlig, men rørende serie der kan ses på HBO Nordic.

Der er selvfølgelig mange flere muligheder for online underholdning. Du kan finde lange lister mest sete film og serier, online spil og andre muligheder, indenfor stort set alle kategorier. Det er kun fantasien der sætter grænsen. Så det er bare med at få gang i hyggen derhjemme.

latest articles