spot_img
ForsideNyhederneCase: Nyt forsikringsselskab er etableret

Case: Nyt forsikringsselskab er etableret

Det nye forsikringsselskab Domus Forsikring er blevet etableret med hjælp fra Kielberg Advokater A/S, der har sørget for at hente de rette tilladelser til stiftelsen. Her er det primært advokat og partner Tine Walldén Jensen, der har sørget for at indhente tilladelse fra Finanstilsynet til oprettelsen af forsikringsselskabet.

Det nye forsikringsselskab har i dag mere end én ejer, nemlig både Frida Forsikring A/S og VIA Equity. Domus Forsikring bør derfor have alle gode forudsætninger for at lykkes som nyetableret forsikringsselskab. Du kan læse mere om casen her nedenunder. Her kan du blandt andet læse mere om ejerskabet af det nye forsikringsselskab, ligesom du kan læse om nogle af de samarbejder Domus Forsikring allerede har indgået med andre selskaber.

Domus Forsikring er et resultat af samarbejde

Det er Frida Forsikring Agentur A/S, der står som den primære ejer af det nyetablerede forsikringsselskab, da deres andel i selskabet ligger på 60 %. De resterende 40 % ejer VIA Equity, der også er trådt til som ejere. Domus Forsikring har altså store kapitalfonde i ryggen, når selskabet skal ud på markedet, og det er spået en lys fremtid foran sig med disse erfarne ejere.

Domus Forsikring er således kommet til i et samarbejde mellem to ejere, der hver har bidraget med deres. Forsikringsselskabet er dog i første omgang etableret af Frida Forsikring A/S, hvorefter VIA Equity er trådt til som ejere af deres andel senere.

Samarbejdspartnere til Domus Forsikring

Det er en stor fordel, at Domus Forsikring er blevet etableret af et så erfarent selskab som Frida Forsikring A/S. Det betyder nemlig, at Domus Forsikring vil kunne arbejde sammen med mange af de samme samarbejdspartenere, som Frida Forsikring A/S har. Her blandt andet Swiss Re, som er et genforsikringsselskab, der har samarbejdet med Frida Forsikring A/S gennem flere år, og nu også skal samarbejde med det nye forsikringsselskab.

Det samme gælder for Qudos Insurance, der dog i sin tid måtte foretage er indtegningsstop i forbindelse med deres samarbejde med Frida Forsikring A/S. Nu har Qudos Insurance ikke desto mindre indgået i en forhandling med Domus Forsikning, der kan ende ud i Domus Forsikrings overtagelse af porteføljen af byggeskadeforsikringer og ejeskifteforsikringer, hvor Frida Forsikring A/S hører til. Det vil både kunne gavne Domus Forsikring og Frida Forsikring A/S.

Ledelsen

Frida Forsikring A/S har for nylig fået ny mand på CEO posten, nemlig Brian Malmros. Ud over Malmros består ledelsen af Frida Forsikring A/S også af COO Troels Risom, CFO Peter Egede Nielsen, underdirektør Jesper Smidt, chef for byggeskadeafdelingen Thomas Møller, skadechef Jesper Stendahl og teknisk chef Steen Andersen.

Fremtiden vil vise, om ledelsen med ny frontmand kan få succes med det nyetablerede forsikringsselskab. Selv om det er tideligt at sige endnu, så tegner alt dog godt for Domus Forsikring, der har to store kapitelfonde i ryggen. De nye samarbejder mellem Domus Forsikring og Quodos Insurance og Swiss Re har indtil videre vist sig fra sin gode side, ligesom de også er kommet ejeren Frida Forsikring A/S til gode.

latest articles