spot_img
ForsideNyhederneBrug for nedrivning af bygning? Læs med her

Brug for nedrivning af bygning? Læs med her

Det er ikke unormalt, at der kommer skader på dit hus eller bygning igennem deres levetid. Der er dog også tider, hvor huset bliver så beskadiget, at det ikke er til at redde. Det kan også være at man lige har købt en ny grund, som har et slidt hus, som man egentlig bare vil have væk. Uanset hvad grunden måtte være, så er nedriving en service, som kan anbefales. Nedrivning er, som ordet siger, hvor man river en bygning ned til grunden. Der er dog flere forskellige slags nedrivninger, som kan foregå hvilket er hvad denne artikel er for. Her vil du finde ud af hvilken nedrivning, som passer bedst til din situation

Totalnedrivning

En totalnedrivning forekommer når man vil være selektiv omkring bygningsaffaldet. Man sortere derfor byggeaffaldet for at sørge for, at det meste af byggeaffaldet kan genanvendes. Det første der skal klares i en totalnedrivning er, at alle de farlige stoffer såsom bly, asbest med flere, skal sorteres fra. Derefter skal lofter etageadskillelser og vægge tages ned.

Specialnedrivning

Når det kommer til en specialnedrivning, er der aldrig en opgave der er den samme. Der kan være mange forskellige årsager for denne nedrivning, og derfor skal der også være forskellige fremgangsmåder. Hvis man giver et eksempel, så kan det være at man har en bygning, hvor der er dele der stadig skal bevares. Det kan også være at man skal arbejde sig rundt om andre bygninger, der ikke skal nedrives. Det kan også være at den grund, som bygningen ligger på er specielt, og derfor er der nogle bestemte teknikker der skal bruges for, at jobbet kan blive en success.

Sprængning ved nedrivning

Ved nedrivninger af store bygninger er det ikke unormalt at man bliver nødt til at bruge sprængstoffer. Bare rolig, det er ikke ligesom i film, hvor det er vildt og voldsomt. Når det kommer til sprængninger ved nedrivninger, er der tale om kontrollerede sprængninger. Ved hjælp af ingeniører vil der forsigtigt blive langt sprængladninger på den pågældende bygning, så bygningen vil falde på en korrekt måde. Det kan være fatalt, hvis nedrivninger ikke bliver gjort ordentligt. Man skal derfor også have de rigtige folk på jobbet, og ikke nogle amatører. Hvis du er på jagt efter folk til netop din nedrivning, så klik her for mere information.

latest articles