spot_img
ForsideNyhederneEn sammenligning af de sikreste kryptovaluta investeringer - kortsigtet vs. langsigtet

En sammenligning af de sikreste kryptovaluta investeringer – kortsigtet vs. langsigtet

I de seneste par år, er der kommet flere tusinde forskellige kryptovalutaer til. Alle andre kryptovalutaer end Bitcoin, bliver kaldt altcoins, og det er dem, der er kommet mange af. Men det kan være svært at finde rundt i, hvilke der er pålidelige og kommer til at blive her på langt sigt, netop fordi der findes flere tusinde, og fordi de ikke er regulerede.

Derfor kan det også virke uoverskueligt at finde frem til, hvilke der er sikre at investere i, og hvordan du undgår at investere i de forkerte kryptovalutaer.

Langsigtet investering i kryptovaluta

Starter vi med at kigge på langsigtede investeringer i kryptovalutaer, vil mange pege på Bitcoin og Ethereum, som de mest sikre valg. Det skyldes, at der er tale om henholdsvis den største og andenstørste kryptovaluta på markedet- og har været det længe. Disse to kryptovalutaer er også velkendte og bakket op af kæmpe communities verden over, hvilket ikke altid er tilfældet med mange mindre kryptovalutaer.

Bitcoin og Ethereum er selvfølgelig ekstremt volatile, hvis du sammenligner dem med mere traditionelle investeringsaktiver som eksempelvis aktier, men sammenligner du dem med mindre altcoins, så er sagen ikke den samme. For Bitcoin og Ethereum er faktisk forholdsvist stabile, sammenlignet med andre mindre kryptovalutaer. Det der gør dem mere sikre at investere i, end andre mindre kryptovalutaer, er, at sandsynligheden for, at de forsvinder eller falder til en meget lav værdi (eller ingen værdi), er meget lille. Selvfølgelig kan de falde og stige meget på kort tid, men kigger vi langsigtet, er der meget stor sandsynlighed for, at de kommer til at stige.

Derfor er de begge egnet som en langsigtet investering i kryptovaluta, hvis du ikke ønsker at sidde og handle aktivt eller daytrade. Hvis du ønsker at følge en langsigtet investeringsstrategi i kryptovaluta og investere i Bitcoin, kan du med fordel læse Mininvestering’s ultimative guide til køb af Bitcoins.

Kortsigtet investering i kryptovaluta

Er du modsat mere til kortsigtede investeringer, og ønsker at udnytte og drage fordel af volatiliteten på markedet, kan mindre altcoins meget vel være et rigtig godt bud. De kan nemlig stige og falde med nogle gange flere hundrede procent på få dage, og det egner sig ekstremt godt til daytrading eller swingtrading. Ved kortsigtede investeringer i altcoins er det ikke så vigtigt for dig, om den pågældende altcoin forsvinder helt. Her tænker du mere på, om den giver højt afkast på 3-24 måneder. Her har du en langt højere risiko.

Her kan altcoins som EOS, IOTA, NEO, Algorand og Compound være nogle rigtig gode bud. De falder og stiger nemlig med lynets hast, som giver gode muligheder, hvis du er dygtig til at trade. Men husk altid, at der også er ekstremt stor risiko forbundet med det.

latest articles