spot_img
ForsideNyhederne5 seriøst bingeværdige serier

5 seriøst bingeværdige serier

Mangler du en ny serie, du kan kaste dig over? Vil du gerne finde en serie, der har en lidt mere intens, seriøs, spændende eller gennemført storyline end de klassiske sitcoms? Så får du her et bud på fem bingeværdige serier, som har mere at byde på end som så.

Breaking Bad

I denne amerikanske serie møder vi familiefaren og kemilæren Walt. Da Walt bliver ramt af dødsbringende kræft, begynder han at lave amfetamin, så han kan efterlade penge til sin kone og børn, når han går bort. Walt passer ikke just ind i den verden, han pludselig bliver en del af, men forsøger at klare sig på bedste vis som amatør-narkobaron. Naturligt nok bringer dette vores hovedperson ud i en lang række farlige situationer, som han skal forsøge at klare sig igennem, så alt hans arbejde ikke bliver spildt.

Peaky Blinders

Vi springer tilbage til tiden umiddelbart efter 1. verdenskrig i Peaky Blinders. Serien er løst baseret på den virkelige bande af samme navn, som holdt til i Birmingham.

I serien følger man gangsterfamilien Shelby, som Tommy Shelby står i spidsen for. Familien er involveret i alverdens forskellige kriminelle aktiviteter og formår at bygge et helt imperium op i England. De har naturligt nok en hel del fjender, og det betyder, at de er nødt til at handle koldblodigt indimellem. Denne koldblodighed skaber splid i familien, men binder dem også tættere sammen. Er du til cool gangsters, er Peaky Blinders en serie for dig.

Omstillingsdamerne

Denne serie foregår ligesom Peaky Blinders i 1920’erne, men finder sted i Barcelona. Serien omhandler livet for de omstillingsdamer, der arbejder på byens telefonselskab. Den indeholder masser af drama, kærlighed og venskab. Derudover er der i serien fokus på kvindernes rettigheder – eller mangel på samme. Seriens kvindelige hovedroller kæmper alle sammen for at få mere indflydelse og medbestemmelse i en verden, der ellers er domineret af mænd, og selvom de har alle odds imod sig, formår de sammen at holde fast i det, de tror på.

Suits

Er du til advokatserier, er dette det oplagte valg for dig. Suits omhandler et opdigtet advokatfirma i New York City. Her følger man den talentfulde Mike Ross, som formår at få et job som advokat, på trods af at han aldrig har studeret jura og faktisk er droppet ud af skolen. Ross formår sammen med sin partner in crime, Harvey, at vinde sag efter sag. Da Ross i virkeligheden slet ikke er advokat, er Ross og Harvey nødt til at sikre sig, at ingen finder ud af denne hemmelighed.

Stranger Things

Denne serie omhandler en flok børn, der bor i den fiktive by Hawkins i USA. Her er de vidne til en lang række mystiske hændelser, og de forsøger i fællesskab at komme til bunds i, hvad der foregår i deres lille by. Serien er en blanding af science fiction og gys, og den er utroligt spændende. Stranger Things har vundet et væld af priser, og især er børneskuespillerne blevet hædret for deres imponerende performances i serien. I skrivende stund er tredje sæson lige på trapperne.

latest articles