spot_img
ForsideNyhederne3 tips til en smertefri opsigelse

3 tips til en smertefri opsigelse

At blive opsagt er en helt normal ting i forbindelse med ens karriere. Det kan ske når der bliver rettet til i budgettet, nedskæringer eller ledelsesskifte.

Hvis man kigger en opsigelse objektivt, så er der 3 ting man skal huske. Hvad kan man gøre for at sikre sig imod en opsigelse, hvad kan man gøre for at komme i gang igen og hvad skal man gøre hvis man har brug for mere.

Lige præcis dette har vi samlet 3 tips til hvad man burde gøre for at sikre sig selv en smertefri opsigelse.

Lad være med at stå alene – Meld dig ind i en A-kasse

Når du først skal ud på arbejdsmarkedet, så er det væsentligt at huske A-kassen.

Med en A-kasse er du nemlig sikret løn alle måneder, hvis du bliver opsagt. Dertil hjælper A-kassen ikke kun hvis du er blevet opsagt, men i mange tilfælde b.la. hvis en arbejdsskade forhindrer dig, i at udføre dit arbejde i længere periode.

A-kasse koster en del det koster ofte imellem 4-700 kroner, men de fleste kan godt se at hvis man først får brug for sin A-kasse, så betaler den sig altid.

Få styr på nødvendighederne – Planlæg budgettet

Hvis du er ledig, hertil modtager A-kasse så kan du med fordel ligge et budget for de penge du har til disponering.

Med et budget bliver det nemmere at holde styr på alt det nødvendige, hertil kan du få overblik over distribuering af de penge du har til rådighed.

Hvis man dog møder en måned med uforudsete udgifter, kan det godt stille et pres på budgettet som det ikke kan klare.

Det indebærer at man kan få brug for et mindre tilskud til kontoen.

Lendme.dk kan du nemt, hurtigt og sikkert optage et lån online. Du sender blot én låneansøgning, og så vil Lendme indhente tilbud fra op til 7 forskellige banker. På den måde kan du sammenligne lånetilbuddene og finde det lån, der passer bedst til din lånesituation.

Det er dog vigtigt, at når man skal optage et lån, undersøger alt det nødvendige, inden man ansøger om lånet. Det er nemlig meget vigtigt, at vilkårene spiller overens med, hvad man har brug for.

Aldrig sid stille – Kom ud på arbejdsmarkedet igen

Når man så først er blevet opsagt, er man nødt til at komme ud på markedet igen.

Det kan for mange være en besværlig proces, mange har måske allerede været på en arbejdsplads i så lang tid, at de ikke kan huske hvordan det er, at skulle finde arbejde igen. Når man har svært ved at finde en arbejdsplads der matcher ens kompetencer og ønsker, kan man med fordel kontakte et konsulenthus.

Det er nemlig helt essentielt at man kommer i arbejde igen. Med virksomheder som Ballisager sikrer man sig selv, at man får den professionel hjælp.

latest articles