spot_img
ForsideNyhederneERP – Dit valg for et nemt og profitabelt lager

ERP – Dit valg for et nemt og profitabelt lager

Mange virksomheder har stadig i de nyere år, problemer med de røde tal på bundlinjen. Det kommer ofte i at de ikke udnytter deres ressourcer på bedste vis hertil betaler dobbelt arbejde hvor det ikke er nødvendt.

Microsoft har prøvet med stor succes at komme dette problem til livs. De har lanceret en række forskellige produkter i deres Dynamics serie, det er deres ERP system.

Normalt kræver håndtering af, regninger, lager, indkomster osv. en lang række ansatte. Med et ERP system klare det nemlig det hele og koster tilmed en del mindre.

ERP

ERP systemer er nødvendige for både store og små virksomheder. Det er et system bygget for, at kunne skabe overblik over selskabet og spare på arbejdskraften.

Hvad vil man med et ERP system?

ERP som er forkortelsen for ”Enterprise ressource planing”, er med andre ord et system udviklet for, at skabe overblik over lageret i din virksomhed.

Men et veludviklet ERP system holder ikke kun styr på din lagerholdning. Du nemlig også holde styr på en række forskellige nøgle tal, i din virksomhed når i har implementeret jeres ERP system.

Med et ERP system kan du bl.a. holde styr på økonomien i selskabet, kunder, ordre, leverandører, indkøb og salg.

Hvorfor implementere et ERP system?

Den største fordel ved at implementere et ERP system er, at du i virksomheden får mulighed for, at samle de fleste programmer under et samlet system.

Det betyder, at du ikke længere behøver arbejde i 5 forskellige systemer, men at de alle sammen er forbundet og kan arbejde sammen og kan indhente data fra hindanen.

Du kan med andre ord holde styr på om du har brug for, at sælge-, yde support-, eller evt. oprette en faktura til en kunde.

ERP det ultimative lagersystem

De fleste selskaber er vant til status. Det er nemlig meget normalt, at virksomheder har haft brug for at lave status og tælle de individuelle vare.

Med Microsoft Dynamics 365 sat ordentlig op til din virksomhed, kan du slippe for besværet. Det er nemlig muligt, at når du modtager vare kan du skrive det direkte ind i systemet. På den måde kan det så holde styr på lagerbeholdningen løbende udefra de registrerede salg.

På den måde kan du med lidt hjælp fra Abakion, få implementeret systemet på sådan en måde, at du får advarsler når specifikke produkter kommer under minimumsgrænsen.

ERP Skaber mobilitet til din virksomhed

ERP systemet skaber i høj grad mobilitet for virksomheden. Med et ERP system, kan du nemlig holde styr på selskabet online.

Det vil sige du kan se både lagerbeholdning og dagens salg, du kan også hjemmefra oprette bestillinger uanset tid og sted.

Træk vigtig information ud af ERP systemet hjemmefra

Når du sidst på måneden skal ordne regnskabet for selskabet, så kan du med fordel bruge dit ERP system fra skrivebordet hjemmefra.

Det er nemlig muligt at se bl.a. statistikker for indtægten og udgifterne, budgetter og planlægninger og meget mere.

Overkommelige priser med stort udbytte!

Priserne for at få implementeret et Microsoft Dynamics er ikke en meget dyr udgift, systemet koster i sig selv omkring 700 kroner om måneden.

Men hertil burde man indrette lagere så de er lette at finde rundt i, på den måde er det nemmere at fylde op og holde styr på.

Man kan for ca. 1000 kroner om måneden få Abakion 365, med denne pakke sørger de for, at alt er skræddersyet til lige præcis dig. Det betyder altså, at det eneste du selv skal gøre er at sætte dig tilbage i stolen og nyde dit Microsoft Dynamics.

Hvis man dog er i opstartsfasen og kan se vigtigheden bag et ERP system, men ikke kan stille indskuddet. Så kan du med fordel tage et mindre lån hos Ikano Bank, på den måde er du sikker på, at du kan følge finansielt med og ikke skal betale tårnhøje renter.

latest articles