spot_img
ForsideNyhederneVPN-tjeneste i fokus: Norton Secure VPN

VPN-tjeneste i fokus: Norton Secure VPN

Når du færdes på nettet på jobbet, derhjemme eller i byen, er det afgørende for din sikkerhed, at du er beskytte mod hackerangreb. Din internetforbindelse spiller en afgørende rolle i denne forbindelse.

Når du har Norton Secure VPN, skal du ikke bekymre dig om at logge på din onlinebank eller angive dit password, når du bruger internettet.

Er du i tvivl om, hvad Secure VPN er, og hvordan det kan få betydning og værdi for din hverdag og dit privatliv, kan du læse mere i følgende anmeldelse.

Hvad er Secure VPN?

For at få kendskab til, hvordan VPN-produktet kan få betydning for din datasikkerhed, skal du kende til, hvad det er, og hvordan det fungerer.

”VPN” er en forkortelse for ”Virtual Private Network”, der er en teknik, som sikrer dig 100% anonymitet på internettet.

Mens de fleste mennesker kender til Norton og deres databeskyttelsesprogrammer, er det ikke alle internetforbrugere, som har indblik i, hvad et VPN-produkt er.

Du kan anse Secure VPN som en maksimeret videreudvikling af Nortons databeskyttelsesprogram. Dette produkt er for dig, som vil have den absolut bedste beskyttelse af din adfærd på nettet samt beskyttelse af dine private og personfølsomme oplysninger.

Gør du ofte brug af offentlige netværk eller hotspots, er Secure VPN et vigtigt produkt for dig.

Når du færdes på offentlige internetforbindelser, er din digitale enhed mere sårbar overfor hackerangreb samt virus. Uden optimal beskyttelse kan du risikere, at IT-kriminelle får adgang til dine passwords eller bankoplysninger.

Secure VPN kan anvendes af alle, som ønsker den bedste og mest dækkende databeskyttelse, uanset om det er på café, på ferie, hos venner, familie eller på jobbet.

Egenskaber og funktioner

Du opnår mange fordele, når du vælger Secure VPN til din bærbar, tablet eller mobil. Egenskaber, som er specialudviklet til at imødekomme dine databeskyttelsesbehov.

Det gælder blandt andet:

  • Kryptering på niveau med bankernes databeskyttelsessystem

Med et VPN-produkt fra Norton, får du databeskyttelse i topklasse. Dette betyder, at du altid har det bedste beskyttelse af dine oplysninger og dine passwords, uanset hvor du befinder dig, når du er på internettet.

  • Anonymitet

Med VPN-teknik kan du surfe med 100% anonymitet på internettet. Dette hindrer virksomheder, annoncører og ikke mindst IT-kriminelle i at spore din digitale adfærd.

  • Blokeringskontrol

Med Secure VPN bestemmer du selv, hvilke virksomheder og onlineannoncører, som skal have adgang til at spore dig på nettet. Du kan blokere de virksomheder, du ikke ønsker adgang til din digitale adfærd.

  • Beskyt alle dine enheder

Med VPN-produkt fra Norton kan du beskytte alle dine enheder. Der findes forskellige udgaver af Secure VPN, så du kan vælge det produkt, som matcher dine ønsker og behov.

Når du har alle dine digitale enheder dækket af Norton, kan du gå på nettet, surfe, bruge din onlinebank, kommunikere samt gå på sociale medier med såvel tablet som mobil og computer.

Norton skræddersyer forskellige produktløsninger. Dermed kan enhver internetforbruger vælge det databeskyttelsesprogram, som passer til de personlige behov. Har du blot en enkelt computer, kan du vælge den mindste produktløsning. Har du flere enheder, eller vil du sikre dig, at hele familien er dækket maksimalt, kan du vælge produktløsninger med dækning af op til 5 eller 10 enheder.

Systemkrav og installation

Den mest effektive måde at få Secure VPN på er ved at købe dit ønskede produkt på nettet. Her kan du på kort tid downloade programmet, så du kan opnå din datasikkerhed.

Dog skal du starte med at sikre dig, at dine enheder lever op til Nortons systemkrav.

Det er muligt at få VPN til følgende enheder:

  • Windows computere
  • Mac computere
  • iOS og Android enheder

Har du flere enheder, skal du vælge den produktløsning, som giver dig mulighed for at dække op til 10 enheder i alt. Dette vil være den optimale løsning at vælge til familien. Når du køber Secure VPN, fungerer det som abonnementsordning. Det vil sige, at din beskyttelse løber i en periode på 1 år. Abonnementet vil automatisk blive fornyet. Vælger du en produktløsning med dækning af flere enheder, skal du installere VPN beskyttelsen på hver enkelt enhed.

Kundeservice og garantier

Symantec (virksomheden der tilbyder de verdenskendte Nortonprodukter) er kendt og anerkendt for at levere databeskyttelsesprogrammer i topklasse. Teknologien bliver konstant videreudviklet i takt med, at eksperterne hos Symantec analyserer og afdækker trusler fra cyberkriminelle. 

Den høje ekspertise er med til at give dig unikke kundefordele, når du vælger et Norton produkt.

Du får adgang til 60 dages garantiperiode, når du køber Secure VPN.

I praksis betyder det, at hvis ikke de mange egenskaber og funktioner gør sig gældende indenfor de første 60 dage, efter du har købt dit VPN-produkt, kan du få pengene tilbage.

Med et Norton produkt får du adgang til gratis kundeservice. Den danske afdeling kan betjene kunderne, så du får den bedste hjælp og support.

Brugervenlighed og personlig tilpasning

Har du allerede et Norton produkt, kan du få fuld kontrol over dine tjenester, når du har én samlet Norton-konto. Når du køber Secure VPN, vil produktet blive lagt til din eksisterende konto, så du kan administrere alle enheder og beskyttelsesomfang. Hos Symantec er det ikke kun det maksimale omfang af databeskyttelse, som er centralt. Virksomheden udvikler også deres produkter i forhold til brugervenlighed og overskuelighed, så enhver forbruger kan få glæde af produkterne.

Uanset om du er teknisk mindet eller ej, kan du nemt og ubesværet skabe den største og mest omfattende grad af sikkerhed omkring din digitale adfærd, når du vælger Secure VPN.

Når du har købt dit produkt, får du vejledning til download, og du får råd til at komme godt i gang med dit program.

Med ”Virtuel Private Network” bliver din enheds IP-adresse kamufleret, så det ikke er muligt at spore dig og din enhed.  Denne teknik er ikke muligt med et klassisk databeskyttelsesprogram, der ”kun” kan hindre og blokere trusler. Med en VPN-tjeneste bliver dine enheder ikke udsat for disse trusler, da det er så godt som umuligt at spore dine digitale enheder. Med maksimumbeskyttelse i form af Secure VPN kan du købe, sælge, kommunikere, surfe, arbejde og streame på offentlige netværk, uden du skal bekymre dig om at få dine aktiviteter overvåget og dine data afsløret.

Kilder: https://vpneksperten.dk/norton-secure-vpn/

latest articles