spot_img
ForsideNyhederneTre tips til en god start, når du starter virksomhed

Tre tips til en god start, når du starter virksomhed

Dette indhold er sponsoreret

Når du starter en virksomhed, er der rigtig mange forskellige ting, du skal have styr på. Det er en af de mest spændende processer i virksomhedens levetid, men uden tvivl også en af de mest stressende perioder. Derfor er det godt at være forberedt på den tumultariske tid, der venter dig, når du starter en virksomhed. I denne artikel giver vi dig tre tips til at få en god start, når du starter en virksomhed. Det er tre elementer, der er lige så vigtige som at have indboforsikring til sin bolig, og med garanti vil sikre dig, at du får succes som virksomhedsejer. Læs med her og vær sikker på, at du får en god start på din nystartede virksomhed.

Selvdisciplin og hårdt arbejde er nøglen til succes

“If you snooze – you loose”  er et motto, der er blev brugt af motivationscoaches i flere årtier nu – og det er en sandhed. Hvis du skal have succes med din virksomhed skal du vide, at succes ikke kommer til dig ved at ligge på den lade side. Det kræver benhårdt arbejde, selvdisciplin og til tider lange arbejdsdage. Når du starter som selvstændig virksomhed, er du på egne ben og 100 % afhængig af din egen arbejdsindsats – hvis du derfor gerne vil have succes med virksomheden bliver du nødt til at kunne disciplinere dig selv, og yde det bedste af dig selv, hver eneste dag. Kun sådan kan du komme til tops med din virksomhed. 

Få erfarne folk i din bestyrelse – og hold vigtige forbindelser tætte

En af de iværksættere, der har lavet en af de største IT-successer i Danmark, er Just-Eat-stifteren Jesper Buch. Udover at Buch vil være enig i, at selvdisciplin og hård arbejde er en del af nøglen til succes, så kommer han også med et andet godt råd til selvstændige erhvervsdrivende i hans bog om hans eget iværksætter eventyr. I bogen “KickAss – fra kælder til milliard” fortæller Jesper Buch nemlig om vigtigheden af at have kompetent og erfarne mennesker i bestyrelsen. Buch havde selv bankmanden H. C. Hansen med som sin bestyrelsesformand, og han beskriver ham som uundværlig i opbyggelsen af Just-Eats succes. 

Du kommer til at lave fejl – lær af dem og forbedr dig

Som iværksætter kommer du til at lave fejl. Det er en naturlov. Det vigtige er, at du ikke hænger dig for meget i disse fejl og lader dig gå på af dem, men i stedet bruger dem til at forbedre dig til næste gang du står overfor denne udfordring.

latest articles