spot_img
ForsideNyhederneAfbetaling med Klarna kan give luft i økonomien

Afbetaling med Klarna kan give luft i økonomien

Er der en specifik ting, du virkeligt drømmer om? En ting, som vil gøre dit liv lettere? Så er det frustrerende, hvis du ikke har råd til produktet. Og hvis du endeligt køber det, ved du, at du vil skulle spare resten af måneden. Så hvad gør man så?

En løsning kan være at købe på afbetaling gennem servicen Klarna. På den måde kan du få produktet med det samme, men du kan samtidig have luft i din økonomi, så du ikke skal spare, indtil du får løn næste gang. Det er træls at skulle nøjes, og Klarna kan let hjælpe dig med at få råd til det, du drømmer om.

Hvordan fungerer Klarna?

Klarna er langt mere end blot en service, der tilbyder afbetaling. Det er dog én af deres mange servicer. Klarna giver dig mulighed for at gøre din online shopping mere smooth. Virksomheden er drevet af en svensk bank, som leverer online betalingstjenester i topklasse.

Selvom Klarna ikke er en dansk service, er der ingen grund til bekymring. Virksomheden er registreret hos Finanstilsynet. Derved kan du være sikker på, at der bliver ført kontrol, og at du sikkert kan anvende tjenesten til dine betalinger online.

Disse fordele kan du opnå

Hvis du vælger at bruge Klarna, kan du:

  • Vælge forskellige betalingsløsninger

Du kan for eksempel selv vælge, om du vil betale nu, om et par dage, eller om du vil lave en finansieringsplan, der passer dig.

  • Se en komplet ordreoversigt

Med Klarna kan du altid se dine tidligere betalinger, samt de betalinger, som endnu ikke er trukket fra din konto.

  • Få fat i kundeservice 24/7

Klarna har lanceret en ny chat, som er bemandet 24 timer i døgnet. Så hvis du har spørgsmål, kan du altid få fat i dem.

  • Ændre betalingsløsning

Med Klarna kan du altid ændre din betalingsløsning. Og nogle gange er det også muligt at gøre dette, efter du har foretaget et køb.

Brug Klarna-appen og få en forbedret oplevelse

Hvis du downloader Klarna-appen, kan du få adgang til alle deres tjenester. Det er en kæmpe fordel, at der er udviklet en app til formålet, da det giver dig mulighed for at have oversigten på din telefon. Download Klarna, hvis du gerne vil gøre din online shopping mere smooth.

Hvad skal du overveje, inden du køber på afbetaling?

Hvis du gerne vil købe et produkt på afbetaling, kan du med fordel stille dig selv disse spørgsmål, inden du køber:

  1. Har jeg råd til at afbetale på produktet?
  2. Er det nødvendigt at købe på afbetaling lige nu?
  3. Har jeg overblik over evt. andre produkter, som jeg er ved at afbetale?

Hvis du har overvejet dette, kan du sagtens købe på afbetaling. Der er absolut intet galt med det, og hvis du får en afbetalingsaftale med gode vilkår, kan det være en stor fordel for dig, så du ikke skal vente med at købe produktet. Klarna kan være den optimale løsning for dig.

latest articles