spot_img
ForsideNyhederneTager din økonomi skade af negative renter? Så læs med her!

Tager din økonomi skade af negative renter? Så læs med her!

De danske banker er så småt begyndt at kræve penge for, at du har dine penge stående hos deres filial. De kalder det for negative renter, hvilket især rammer de velhavende personer, der har et større beløb stående på konti i banken.

I den banale forstand mister du penge ved at have dem i banken. Det er frustrerende. Dine penge smuldrer så småt mellem fingrene, og det kan være hårdt at være vidne til. Der er heldigvis gode alternativer og metoder, sådan du ikke behøver at hæve hele din formue og putte dem ind mellem sofahynderne helt endnu.

I stedet for at lade dine penge rådne op i banken kan du investere dem fornuftigt. Selvom du aldrig har haft investeringer som den helt store hobby, så kan du sagtens undgå de negative renter i banken ved at spille dine dankort smart.

Kryptovaluta er et moderne og populært område at investere i

I 2009 kom verdens første digitale valuta til verden. Bitcoin. Den var startskuddet til en ny verden inden for handel med valuta, der fik tilnavnet kryptovaluta. Allerede årtiet efter er Bitcoin steget med 200 procent efter en lille svingende periode.

I dag er der flere områder inden for handel, som godtager kryptovaluta som et legitimt betalingsmiddel. Det har blot gjort investeringsmuligheder inden for digitale valuta enorme, og mange har stor succes med at forhandle med netop Bitcoin. Hæv nogle penge fra din bank, og klik her for mere information om, hvordan du kommer i gang med at få profit ud af investeringer i den digitale valuta!

Invester penge i ejendele, og få en anden form for værdi

Man ser ofte de velhavende forretningsfolk køre rundt i luksuriøse biler, have smukke villaer og købe store landarealer. Herhjemme i det danske får det Janteloven til at bryde i flammer. Fra et forretningsmæssigt perspektiv er der til gengæld tit tale om en klog investering.

I stedet for at have pengene stående til en negativ rente i banken bruger de pengene på forskellige områder. De får værdi i diverse ting fremfor i en valuta. Det kommer dem til gavn, hvis deres formue af den ene eller anden grund får et dyk. Hvis deres forretning pludselig får røde tal på bundlinjen, så er de sikre på, at de altid har værdi i deres ejendele.

Overvej fordele og ulemper ved den negative rente

Det er aldrig sjovt at miste penge. Hverken i form af et styrtdyk på markedet, en dårlig periode for forretningen eller negative renter i banken. Der spiller alverdens faktorer og omstændigheder ind, som det muligvis er svært at være herre over.

Du går en hård kamp i møde, hvis du vil ændre på bankens negative renter. I stedet bør du lægge kræfterne i hårdt arbejde og muligvis investeringer, som mindsker din kapital i banken og samtidig giver dig god profit.

Selvom bankerne har indført negative renter, så er de i langt de fleste tilfælde afsindigt lave. Gør op med dig selv, om det i sidste ende kan betale sig i form af tid og besvær at betræde usikker grund. Måske er den negative rente ikke nær så slem som angivet. Ellers vil investeringer være et godt forsøg værd.

latest articles