spot_img
ForsideNyhederneSørg for dit eget sikkerhedsnet som selvstændig

Sørg for dit eget sikkerhedsnet som selvstændig

Dette indhold er sponsoreret

Som selvstændig er det vigtigt at sikre dig selv, hvis du skulle blive arbejdsløs eller din virksomhed skulle gå konkurs. Vi kan alle gå igennem perioder uden arbejde, men selv som selvstændig kan du sørge for dit eget sikkerhedsnet.

Ved at blive medlem af en a-kasse bliver du forsikret, så hvis du ikke har arbejde i en periode, kan du få et fast beløb udbetalt om måneden, så du kan holde dig økonomisk oven vande. 

Når du skal vælge a-kasse, kan du finde a-kasser som er særligt beregnede for selvstændige, som kan skræddersy god rådgivning og vejledning sammen, så du kan komme videre med din jobsøgning. 

Derfor er a-kasser også beregnede for selvstændige

A-kasser er ikke kun for lønansatte, da det også giver god mening for selvstændig erhvervsdrivende at melde sig ind. En a-kasse kan give dig et økonomisk sikkerhedsnet, så hvis din virksomhed eller dit arbejde ikke lykkes, så har du økonomisk stabilitet, indtil du finder et nyt job.

Derudover kan a-kasser også tilbyde professionel vejledning og rådgivning, som kan hjælpe dig tilbage på vejen mod din karriere. Dermed får du også sparring og støtte i din videre jobsøgning, så du både professionelt og økonomisk kommer ovenpå igen.

Sådan finder du en god a-kasse for selvstændige

For at finde en god a-kasse, skal du først og fremmest gøre op med dig selv, hvilke ønsker og behov du har til din a-kasse. Ved at gøre dig disse overvejelser, kan du skabe dig et overblik over de kriterier, som du skal holde øje med.

Du kan for eksempel overveje prisen på din a-kasse. Prisen på a-kasser varierer, og derfor kan du overveje, om du for eksempel vil finde en a-kasse til en lav pris. Hvis du ønsker en høj dagpenge rate, så skal oftest lede efter a-kasser til en højere pris.

Derudover bør du også holde øje med, om a-kassen tilbyder gratis rådgivning og vejledning til jobansøgning og din videre karriere. 

Skab dig et godt overblik

Inde på denne hjemmeside kan du finde de bedste a-kasser for selvstændige. Denne side kan du bruge til at skabe dig et overblik over dine muligheder. Hver a-kasses profil præsenteres kort, og hvis du vil læse mere kan du komme direkte videre til a-kassens hjemmeside. 

Nogle a-kasser er fagspecifikke inden for et bestemt felt, og andre kan tilbyde specifik rådgivning til selvstændige. Derfor kan hjemmesiden bruges i din research, så du finder frem til den a-kasse, som passer til alle dine ønsker og behov. 

latest articles