spot_img
ForsideNyhederneSådan kommer du nemmest og bedst igennem dit boligkøb

Sådan kommer du nemmest og bedst igennem dit boligkøb

Dette indhold er sponsoreret

Papirer, skøde, dokumenter, elinstallationsrapporter, tilstandsrapporter og selvfølgeligt den endegyldige købsaftale. Som køber på udkig efter ny bolig, er der rigtig mange ting du skal holde styr på. De mange papirer og dokumenter kan dog for den utrænede være vanskelig at hitte rundt i, hvilket kan ende med at få fatale konsekvenser – ikke mindst økonomisk. 

Har du ikke tidligere erfaringer med bolighandel, og har du ikke den store viden om, hvad du bør være opmærksom på, når du køber bolig, kan det derfor være en god ide at søge hjælp hos en boligadvokat. 

Dit fortrolige under hele processen

Hos Knudsgaard Advokater tilbyder de boligadvokater fra billige priser, som kan være med dig gennem hele købsprocessen. Fra du den rette bolig, som du er interesseret i, til du skriver under på købsaftalen og får nøglerne overdraget, vil boligadvokaten være ved din side. En boligadvokat vil nemlig arbejde for dig, hvilket betyder, at de varetager DINE interesser. Handler du på egen hånd, vil du nemlig ofte møde både sælger og ejendomsmægler, der modsat dig har en interesse i at sælge så dyr og hurtigt som mulig. Hertil kan det være en kæmpe fordel at have en professionel indenfor bolighandel og boligkontrakter i ryggen, som kan rådgive og hjælpe dig under hele forløbet, og som hermed kan bede dig om at sætte bremserne i, hvis det pludseligt bliver lidt for overilet.

Juridisk ekspertise

Det vil naturligvis altid være dig der bestemmer, selvom du hyrer en boligadvokat. Boligadvokaten vil dog kunne hjælpe dig med at forklare om købsprocessen, rådgive dig i forhold til kontrakter, forsikringer og de øvrige ting du skal have styr på, samt ikke mindst hjælpe dig med at udfærdige de papirer og dokumenter. En boligadvokat har nemlig prøvet det mange gange før, og har et kendskab til også det lokale boligmarked nær dig, og ved derfor hvad du bør være opmærksom på før du skriver under. Her kan de give dig en juridisk bistand, som kan være med til at sikre dig i tilfælde af uregelmæssigheder i overdragelsen, eller ved fejl og mangler som du ikke er blevet gjort opmærksom på under købet.

Også med dig efter købet

Hvor mange finder tryghed i at hyre en boligadvokat ind helt fra starten, kan en boligadvokat også komme dig til gavn selv efter boligen er købt og betalt. Dette kan for eksempel være aktuel i forbindelse med uklarheder om boligens ejerskifteforsikring, og hvad dette dækker. Ved spørgsmål af denne karakter eller lignende, kan en boligadvokat være dig behjælpelig med at få skabt afklaring og finde den bedste løsning i situationen.

latest articles