spot_img
ForsideNyhederneHvorfor afhænger iværksætter i høj grad af innovative teknologier i 2021?

Hvorfor afhænger iværksætter i høj grad af innovative teknologier i 2021?

Det virker nærmest helt usandsynligt at starte en forretning uden at bruge innovative teknologier nu til dags. På den ene side kan det hjælpe iværksættere utroligt godt i gang og på den anden side er det ”must” til at kunne indhente konkurrenterne.

Dine konkurrenter benytter allerede avanceret teknologi

Iværksætteres største udfordring er at konkurrere med andre virksomheder, som allerede har haft flere år til at etablere sig. Adam Ferati fra LY Copenhagen har direkte udtalt at det kræver mere end 37 timer, hvis du ønsker at indhente dine konkurrenter på markedet. Mange af de konkurrenter har allerede investeret i teknologiske løsninger, og derfor afhænger du ligeledes af innovativ teknologi.

Tag bare eksemplet med spil på nettet. For eksempel et selskab som Unibet har sørget for at optimere indhold, grafik og anden form for SEO, mens de tilbyder live streaming af både sport og casino, og de har dedikerede mobile apps til at byde på brugervenlige oplevelser. For at kunne konkurrere med en storspiller skal andre virksomheder ikke alene tænke i de samme baner, men også være nytænkende. Her kan man blandt andet kigge på både Augmented Reality og Virtual Reality samt Voice Search, som generelt er blandt fremtidens tendenser for online forretning.

SEO kan hjælpe iværksættere i gang

En af de første ting, som iværksættere bør kaste blikket på er netop SEO. Til at starte med har iværksættere ikke meget information om deres målgruppe, men det kan de få med data fra SEO. Desuden kan SEO resultere i mere trafik og konverteringer af leads til salg, som er guld hver for enhver forretning. Statistik peger på at organisk trafik via SEO og søgninger på fx Google konverterer 400 procent bedre alle andre former for trafik på nær e-mail marketing.

Det kan endda argumenteres at SEO er gratis. Du skal naturligvis investere penge i enten at lære det selv eller at få hjælp fra en ekspert. Men sammenligner du det med udgifter til fx annoncer på Google og de sociale medier, er SEO ofte en billigere løsning. Netop med de betalte annoncer kan det argumenteres at de byder på kortsigtede resultater til en høj pris, mens SEO byder på langsigtede resultater til en lavere pris.

Automatisering kan blive din nye bedste ven

Iværksættere kan læne sig op ad software, der hjælper med automatisering. Typisk benytter forretningsmænd og kvinder automatisering til at fremme hastighed og effektivitet. Du kan især reducere arbejdsprocessen med markedsføring med e-mail marketing, og automatisere opgaver som at sende nyhedsbreve til dine nuværende og potentielle kunder.

Det er normalt at føle sig på bar bund, når man starter sin egen virksomhed. Heldigvis kan innovativ teknologi hjælpe dig godt i gang nu til dags. Internettet er fyldt op med tips og tricks til iværksætteri, og du kan lære lige på den måde, der passer dig bedst. Måske foretrækker du at se videoer på YouTube. Det kan også være at du foretrækker at lytte til en podcast om iværksætteri, mens du er ude og gå en tur.

Livets som iværksætter er nemmere med teknologi

I sidste ende bliver dit liv som iværksættere nemmere med innovativ teknologi. Du kan lære nemmere og hurtigere, og har bedre muligheder for at indhente konkurrenterne end nogensinde før.

latest articles