spot_img
ForsideNyhederneGå efter det mobilabonnement, du vil have

Gå efter det mobilabonnement, du vil have

Mobilabonnementer bliver mere og mere sofistikerede. Du kan få abonnementer, der er gode, hvis du vil have data og surfe på nettet. Du kan få abonnementer, som er til dig, der gerne vil have mobildata, når du er i udlandet. Der er blandt andet 3 Like Home, som gør, at du kan bruge mobilen i en masse udenlandske lande som Brasilien, USA, Indonesien, Italien, Serbien og mange andre lande.Du kan også anskaffe dig et mobilabonnement, der gør det lettere for dig at få en musiktjeneste, så du kan høre al den musik, du vil. Der er også de, der foretrækker at have et mobilabonnement, hvor de har masser af taletid, men mindre data. Og så er der selvfølgelig også bare de, der slet ikke er interesserede i alle mulige ting til deres mobilabonnement. Bare det er billigt.

Mængden afgør prisen

Det er mængden af ovenstående ting, som afgør, hvordan prisen er på dit abonnement. Det betyder, at hvis du har meget data og masser af taletid, bliver prisen højere. Har du derimod mindre data og mindre taletid, bliver prisen også det mindre. Ikke desto mindre er der mange mobilabonnement-firmaer, der gør det muligt at få et godt abonnement til billige penge. Her kan selskaber som Oister, Telmore, Green Tel med flere nævnes.

Det skal du vide om abonnementernes funktioner

Der er mange ting, som du skal vide om mobilabonnementerne, hvis ikke du allerede er bevidst om dem. Dem vil vi tage et kig på.

  • Forskellen på 3G og 4G. 3G er det ”gamle” netværk, mens 4G er det nye. 4G kaldes ofte LTE, som står for ”Long Term Evolution.” 4G gør det meget nemmere og hurtigere at bruge data jævnført 3G. Det betyder, at du kan se og streame ting fra nettet med 4G. 4G gør også, at det er muligt at lave bedre internetdeling – en tilstand, som mange bruger, og som de går op i, når de vælger deres mobilabonnement.
  • Mange vil gerne vide, hvor meget data de har brug for. Det er ofte noget, du selv kan tjekke ved at se, hvor meget tid du bruger på nettet.

Fordelene ved de dyrere abonnementer

Når du køber et abonnement, der er lidt dyrere end andre, så får du altid gratis data og tale i de lande, hvor selskabet dækker. Det er typisk 3 og Telenor, der står stærkt på det udenlandske datamarked. Samtidig får du fx også mulighed for at få god streaming inden over, når du vælger et abonnement, der er lidt dyrere. Hos Telmore kan du nemlig få HBO og TV2 Play oveni hatten, hvis du betaler lidt ekstra.

Der får du god service

Det kan hurtigt ske, at man ikke længere har dækning. Eller man føler, nettet ikke fungerer lige så godt, som det plejer. I de situationer er det muligt at ringe til teleselskabet for at få noget hjælp. Når man ringer til teleselskaberne, håber man selvfølgelig at få god service. Og det er i særdeleshed muligt, hvis man har Telmore som operatør. Telmore er nemlig kendt for, at de leverer en rigtig god service. Så hvis du prioriterer god service højt, vil det være en ide at kigge Telmores vej. Men også andre selskaber som Oister og CBB Mobil er kendt for at levere en fin service.

latest articles