spot_img
ForsideNyhederneFå arbejde i bank eller ejendomshandel med en erhvervsuddannelse

Få arbejde i bank eller ejendomshandel med en erhvervsuddannelse

Annonce fra IBA

Der er rigtig mange uddannelser at vælge imellem, og det kan gøre det rigtig svært at vælge. Når udbuddet er så stort, bliver forvirringen ligeså. Er du til tal, de hårde værdier og finans, kan en uddannelse som finansøkonom måske være noget for dig. Her forklarer vi hvorfor.

Stærk uddannelse på erhvervsakademiet

Finansøkonom. Det er sikkert en uddannelse, du har hørt om før, men det er ikke sikkert, at du helt lige kan skelne den fra de andre uddannelser, der har med økonomi at gøre. Kort fortalt er her tale om en toårig videregående uddannelse, som du tager på et erhvervsakademi. Her er uddannelserne målrettet mod erhvervslivet i modsætning til for eksempel universiteterne, der har et bredere spektrum.

Hvis du er til hands-on læring, hvor du kombinerer det boglige med det erhvervsorienterede, så vil en erhvervsakademiuddannelse være noget for dig. Samtidig vil du være klar til job på 2 år.

Finansøkonom giver dig arbejde i ejendomshandel eller bank

Vælger du at uddanne dig til finansøkonom får du en fuldtidsuddannelse, som klæder dig på til arbejdslivet inden for brancher som finans, rådgivning, ejendomshandel, forsikring, økonomi og banker. Det vil sige alle brancher, der har med tal, systematik og analyse at gøre. Det vil ofte være jobs som bankrådgiver eller inden for ejendomshandel.

Tilværelsen som finansøkonom giver dig mulighed for at anvende mange af dine kompetencer i jobbet – uanset branchen. Den økonomiske side udfordrer dine finansielle kompetencer, mens de rådgivende sider giver jobbet en mere humanistisk karakter, hvor vejledning, undervisning og formidling bliver trænet. Kort sagt er der brug for alle dine færdigheder i et job, der hver dag bringer dig noget nyt.

Hvad kan jeg blive som finansøkonom – i korte træk

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge uddannelsen som finansøkonom, kan du overveje, om du kan se dig selv arbejde inden for følgende brancher:

  • Ejendomshandel
  • Bank
  • Finans
  • Økonomi
  • Rådgivning

Forsikring

latest articles