spot_img
ForsideNyhederneEr Avast-VPN en god VPN-tjeneste?

Er Avast-VPN en god VPN-tjeneste?

IT-kriminelle er hele tiden på opdagelse efter nye måder at kunne gennemføre hackerangreb på. De bliver mere og mere teknisk dygtige til at finde brister i netværk og tilgå oplysninger på private computere.

Bruger du din computer til enten kommunikation, køb og salg, surfing eller underholdning, kan det være det rette for dig at få en VPN-forbindelse.

Avast SecureLine VPN er én af de mange sikkerhedsprogrammer, du kan vælge, som kan beskytte din computer både derhjemme, og når du er på farten.

Derfor skal du have en VPN-forbindelse på din computer

VPN står for ”Virtual Private Network” og er én af de mest brugte sikkerhedsløsninger, som blandt andet firmaer og store virksomheder gør brug af på de digitale enheder. Når du har VPN på din computer, vil den kryptere din internetforbindelse, så ingen kan få oplysninger om, hvor du geografisk befinder dig. Computerens IP-adresse (der har samme værdi for din computer, som CPR-numre har for os mennesker) vil blive skjult, så hackere ikke kan gennemføre angreb på din enhed.

Med en VPN-forbindelse kan du således komme til at arbejde, handle, kommunikere og studere 100% trygt, uanset hvor du befinder dig, og hvilke programmer du anvender på din computer.

Valg af VPN-forbindelse

I takt med at flere og flere forbrugere har fået øjnene op for, hvor stor betydning det har at sikre de digitale enheder bedst muligt, laves der hele tiden nye programmer til beskyttelse.

Dette gælder både for antivirusprogrammer samt de populære og betydningsfulde VPN-forbindelser.

Når du skal vælge den bedste VPN-forbindelse, er der flere ting, du skal holde øje med. Det er vigtigt, at du vælger en udbyder med et program, der sikrer dig 100% frihed til at kunne skjule din aktivitet på nettet. Det er afgørende for din digitale sikkerhed, at du kan surfe frit, uden at skulle bekymre dig om, hvem der kan se din adfærd på nettet.

Derudover skal du sikre dig, at du kan bruge din VPN-forbindelse, når du gør brug af et offentligt netværk. Det kan være på en café, en restaurant, eller når du er i lufthavnen.

Værd at vide om VPN-forbindelse fra Avast

Avast er en veletableret virksomhed, der designer og udvikler sikkerhedssoftware til både private kunder og til erhverv. Du finder alle de vigtige programmer hos virksomheden, der er lavet til at matche de aktuelle IT-trusler fra hackere og cyberkriminelle.

Virksomheden tilpasser hver et produkt, så det kan give dig maksimal sikkerhed og tryghed på nettet. Hos Avast sidder der dedikerede medarbejdere, der analyserer, hvordan hackere arbejder. De har viden om, hvilke funktioner og hvilket omfang af sikkerhed software til både mobiler og computere skal have.

Deres Avast-VPN er en fuldt dækkende VPN-forbindelse, som giver dig alle de funktioner og egenskaber, du har brug for, når du vil færdes anonymt på nettet.

Forbindelsen kan bruges derhjemme og på offentlige steder, og du får 100% frihed til at handle, arbejde, surfe, studere og kommunikere.

Der findes flere versioner af Avast-VPN, der er kompatibel med både Windows og Mac. Dermed kan du vælge dén løsning, som matcher typen af din computer.

Tidligere artikel
Næste artikel

latest articles