spot_img
ForsideNyhederneDen gode kundeservice er vejen frem for vækst

Den gode kundeservice er vejen frem for vækst

Det er uhyre vigtigt at man som firmaejer har fokus på at skabe en god kundeservice for sine kunder, som har brug for ekstra hjælp. Det er nemlig noget der rygtes og det vil dermed også indirekte være med til, at du får mere vækst i firmaet.

Læs med her for at se, hvordan du kan sørge for at levere en god kundeservice til dine kunder.

Organisering kan mærkes

Det er først og fremmest vigtigt at sørge for, at der er en god organisering i firmaet samt i ens kundeserviceafdeling. Det er nemlig noget der kan mærkes af den enkelte kunde!

Af den grund er det også en god ide at kigge på crm systemer. Det er noget som mange danske firmaejere benytter sig af for at holde styr på deres kundeserviceafdeling. Og det kan være et godt redskab for at du selv får styr på kundeservicen i dit firma.

Det kan sagtens mærkes af den enkelte kunde, når der ikke er styr på tingene i ens firma. Og det sender ikke et særlig godt signal til kunderne og kan endda skade dine muligheder for, at de vil vende tilbage til dit firma i fremtiden, når de får brug for services eller produkter som dine.

Giv arbejderne kurser i god kundeservice

Det er derudover en god ide at give dine arbejder kurser i god kundeservice. Det er trods alt dem som møder kunderne direkte og det er derfor også dem, som man skal gribe fat i.

Det handler om at give dem nogle redskaber, som de kan falde tilbage på, når de kommunikerer med dine kunder. De er dit ansigt ud af til og det er derfor også værd at investere i at træne dem op til at kunne møde kunderne med et smil.

Der er mange firmaer derude, som netop tilbyder kurser som dette. Og det kan være en god ide at hyre dem til at komme ud og undervise dine arbejdere.

Hvilke kontaktmidler har kunderne?

Overvej også gerne præcis hvilke kontaktmuligheder kunderne har, hvis de gerne vil i kontakt med dit firma. Er det for eksempel et telefonnummer, som de skal ringe til? Har de mulighed for at sende en mail? Eller kan du endda tilbyde chatmuligheder overfor kunderne?

Det er vigtigt at gøre dine kontaktmuligheder så omfattende som muligt, så flere mennesker har mulighed for at benytte dem. Det er trods alt ikke alle mennesker, der for eksempel kan benytte sig af et telefonnummer. Hvis man er døv eller er dårligt hørende, så er det for eksempel ikke en mulighed. 

latest articles